telefoonnummer Bizon Events
Teamtraining Outdoor Management Game
Bizon'der en uniek outdoor trainingsprogramma in de Ardennen.
 
informatie aanvragen
 
 

Outdoor Management Game

Trainingsprogramma welke speciaal is ontwikkeld om teambuildings-, communicatie- en strategie-elementen naar voren te laten komen.


In kleine teams gaan de deelnemers op pad door de Ardennen. Aan de hand van een omgevingskaart met activiteitenlocaties, gaan de teams voorafgaand aan de 'tocht' een planning van activiteiten maken. Vervolgens dient deze planning ten uitvoer te worden gebracht. Is de vooraf gemaakte planning van activiteiten wel de juiste gebleken? Is de de planning het meest efficient opgesteld? Levert de planning daadwerkelijk de meeste punten op?

 

Met het volbrengen van de planning, en dus de diverse outdooractiviteiten, zijn punten te verdienen. Tegelijkertijd worden de teams (en individuen) beoordeeld op vooraf en in overleg samengestelde criteria.

 

Spannend, uniek en resultaatgericht traningsprogramma.

 

Tailor made trainingsprogramma Ardennen

De Outdoor Management Game biedt een volledig geintegreerd trainingsprogramma in combinatie met uitdagende outdoor- en samenwerkingsactiviteiten. Heeft u wel eens een touwbrug gebouwd over een kloof van 10 meter hoogte?

 

Globaal programma in tijd

Het programma is op diverse manieren aan te passen aan uw specifieke wensen. Tijdsduur kan varieren van een dagdeel tot een meerdaags programma.

Elk programma start met een 'voorronde', waarbij de rangorde van de teams wordt vastgesteld. De voorronde kan op verschillende locaties plaatsvinden, ook in Nederland.

Na de voorronde wordt aan de hand van de rangorde per team de planning van activiteiten gemaakt. Deze planning dient vervolgens door de teams ten uitvoer te worden gebracht.

Dit programma kan zowel op één als meerdere dagen plaatsvinden. Deze laatste optie heeft de voorkeur, om zodoende de trainingselementen optimaal te kunnen benutten.

"Heeft u al gedacht aan een leuk aandenken (gadget) aan deze dag?"

 

Prijsstelling

Richtprijs circa € 95,00 per dag (sterk afhankelijk van definitieve invulling). Neem contact met ons op voor een adviesgesprek en offerte op maat!

"Heeft u al gedacht aan een leuke prijs voor het winnende team?"

 

Locatie Ardennen

Op slechts een uur rijden vanaf de Nederlandse grens bent u midden in de Belgische Ardennen. Prachtige omgeving voor diverse Outdooractiviteiten! Qua omgeving kunt u denken aan het gezellige plaatsje Coo, Spa, Durbuy, Erezee of Hotton.

 

Informatie aanvragen

Bedrijfs- groepsnaam:
Naam: *
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Periode:
Aantal personen: *
Vragen/Opmerkingen:
Type 'events' over:
 

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

 
Teambuilding Ardennen Ardennen

"2 top dagen! Alles prima gegaan, leuke relaxte dagen gehad en het werd door de hele groep als top ervaren en als goed georganiseerd" (april 2016)

Ardennen All Inclusive Ardennen

"Iedereen was meer dan tevreden en het totale programma is door iedereen als zeer prettig ervaren..." (mei 2016)