telefoonnummer Bizon Events
EscapeGame Den Haag
Een unieke format waarbij teams zich een weg banen langs verschillende uitdagende EscapeRoom gerelateerde opdrachten in Den Haag.
 
informatie aanvragen
 
 

EscapeGame Den Haag

BizonEvents organiseert de EscapeGame format, speciaal voor gezelschappen die niet in 1x in een EscapeRoom kunnen. Een bizon'dere format waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Hierbij is teamwork belangrijk en worden alle zintuigen en capaciteiten van de teamleden tot het maximale getest. Op diverse locaties rondom het Noordeinde in Den Haag lossen de teams een klein stukje van de puzzel op.

Tijdens de EscapeGame Den Haag worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van ongeveer 5 tot 7 personen en voorzien van een tablet. De teams verplaatsen zich van plek naar plek rondom het Noordeinde. Om codes te vinden én te kraken dienen allerlei uitdagende opdrachten te worden volbracht. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan logi-puzzels, breinkrakers, vinden van hints en aanwijzingen op geheimzinnige locaties, foto-opdrachten, etc.. De tijd tikt… We zijn begonnen…!

We kunnen de EscapeGame Den Haag zelfs op elke gewenste locatie in Den Haag laten starten en eindigen... We kunnen de EscapeGame bijvoorbeeld vanaf uw kantoor of werkplek laten starten... Ideaal als bedrijfsuitje Den Haag, personeelsuitje of teamuitje. 


Mogelijk voor groepen vanaf 25 tot 1500 personen.

 

Prijs EscapeGame Den Haag

Prijs per persoon: € 44,50

De EscapeGame Den Haag omvat:
- Voorbereiding;
- Organisatie en uitvoering van het programma;
- Alle benodigde materialen voor uitvoering van het programma;
- Format EscapeGame Den Haag;
- Gebruik van Samsung Galaxy tablet met 4g internet;
- Prijs voor het winnende team;
- De beste koffie van Den Haag bij ontvangst;

Bij de prijs is niet inbegrepen:
- Aanvullende catering;
- BTW.

Dit programma is al mogelijk vanaf 25 deelnemers.

Bel voor een vrijblijvende offerte 071-750 3184

"Heeft u al gedacht aan een Bizon'der uitnodigingstraject van uw gasten?"

 

Informatie aanvragen

Bedrijfs- groepsnaam:
Naam: *
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Periode:
Aantal personen: *
Vragen/Opmerkingen:
Type 'events' over:
 

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

 
Bedrijfsuitje Leiden Sloepentocht Nederland

"Iedereen heeft genoten en gelachen. Leuke opzet qua vragen en opdrachten! Het evenement voldeed zeker aan onze verwachtingen..." (april 2016)

Bedrijfsuitje SloepenGame Kagerplassen Nederland

"Het evenement is een succes geworden, zeer positieve reacties van collega's ontvangen. Alles verliep uitermate soepel en professioneel. Het was een zeer geslaagde dag!..." (mei 2016)