telefoonnummer Bizon Events
Beach activiteiten Noordwijk
Het strand van Noordwijk leent zich bij uitstek om activiteiten te ondernemen voor uw bedrijfsuitje of personeelsuitje. Al vanaf vanaf 20 personen organiseren wij hier Bizon'dere strandactiviteiten...
 
informatie aanvragen
 
 

Beach activiteiten Noordwijk

Het strand en omgeving leent zich bij uitstek om activiteiten te ondernemen. Voor groepen vanaf 20 personen organiseert Bizon Events diverse programma op het strand bij Noordwijk.

U kunt zowel kiezen voor een 'combinatie van activiteiten' of 'losse activiteiten/workshops'. Hieronder treft u een overzicht aan van de mogelijkheden. Elke activiteit kan in combinatie met een andere activiteit ingezet worden. Wij stellen graag in overleg met u een programma op maat samen!

Powerkiten (Kitemadness)
Powerkiten.............kracht vliegeren................ is een term die zijn naam eer aan doet. Onderga het spel met de wind. Ondanks zijn trekkracht (afhankelijk van de windkracht en kitemaat), is deze activiteit geschikt voor jong en oud en wordt uiteraard begeleidt door ervaren instructeurs.

 

Brandingraften (Coastrafting)
Bij brandingraften gaat het vooral om teamwork met ieder een eigen taak. Trotseer met je team (circa 6-8 personen) de branding. Door op het juiste moment voor een golf uit te peddelen, wordt de raft opgepikt door een golf en surft het hele team met kriebels in de buik richting het strand. Bind de strijd aan met de golven en de zee!

Disc Golf
Disc Golf is de frisbeevariant van golf. De speler moet een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen. Het doel is om de frisbee tegen de ‘polehole' aan te gooien, zodat de frisbee in de mand valt. Zoals de gewone golfspeler over meerdere clubs beschikt, kan ook de
discgolf speler kiezen uit meerdere frisbees (putters en drivers), elk met specifieke vluchteigenschappen en formaat.

Ultimate Frisbee
Ultimate Frisbee wordt gespeeld door twee teams van minimaal 5 spelers per team op een veld van circa 40 bij 20 meter. Aan beide zijden van het veld bevindt zich een 'end-zone' (scoringsvak) zoals bij American football. Er wordt gescoord door de frisbee via goed samenspel naar de end-zone van de andere partij te brengen en hem daarin te vangen. Als een speler eenmaal in schijfbezit is, mag deze niet meer lopen totdat is overgespeeld naar een teamgenoot. Lichamelijk contact is niet toegestaan.

 

Flag Football
Flagfootball is een ‘non-contact versie' van het American Football. Bij flagfootball is iedere vorm van lichamelijk contact niet toegestaan. De spelers dragen een riem met daaraan 2 lintjes, het stoppen van de speler in balbezit gebeurd door het pakken van een lintje van die speler. Hierdoor kunnen spelers van elke leeftijd en postuur genieten van het 'passen', vangen en lopen dat voorkomt in een flagfootball wedstrijd. 


Beachvolleyball
Dé beachsport die bij iedereen bekend is. En voor iedereen toegankelijk! En voor iedereen aan mee te doen. Lekker met je voeten in het zand. Spectaculaire acties en ontspanning op het strand! Of blijft u liever aan de zijlijn.....en gaat u de teams aanmoedigen?!

Beachbaseball
Beachbaseball is een combinatie-sport van honkbal, softbal en slagbal. Beachbaseball heeft haar eigen basic regels zodat het door jong en oud gespeeld kan worden. Zo heeft BBB een slag- en veldteam, 3x uit is wissel en mag er alleen onderhand gegooid worden. Lekker sportief spelen in het zand!

Zandsculpturen
Puur alleen een zandkasteel zou natuurlijk een beetje te eenvoudig zijn. Zo hebben de teams 10 minuten tijd voor overleg, taakverdeling, thema en plan van aanpak. Zo zijn er: Bouwvakkers, strandjutters, waterdragers en fine-tuners. Het sculptuur moet uiteindelijk een zichtbaar verhaal vertellen. Welk team kan dit verhaal het beste verkopen aan de groep en instructeur?

Golfsurfen
'Ride the waves'. De golfen bij Nederzand (Noordwijkerhout) lenen zich uitstekend om deze populaire sport te leren. Met speciale longboards kan iedereen het leren. Na een korte introductieles ga je onder begeleiding van een instructeur de branding in voor je eerste 'rides'.

Mountainbiken
Het duingebied van Noordwijk leent zich uitstekend om te gaan mountainbiken. Sterker nog; er ligt een prachtige afwisselende route voor zowel de beginnende als gevorderde mountainbiker!

 

Bent u op zoek naar een programma met meerdere beachactiviteiten? Kijk dan ook eens bij ons programma Fun on the Beach.

 

Programma in tijd

Programma in tijd en invulling activiteiten stellen we graag in overleg met u samen.

"Heeft u al gedacht aan een Bizon'der uitnodigingstraject van uw gasten?"

 

Prijzen

Powerkiten € 29,50
Brandingraften € 32,50
DiscGolf € 22,50
Ultimate Frisbee € 22,50
FlagFootBall € 22,50
BeachVolleyball € 22,50
BeachBaseBall € 22,50
Zandsculpturen € 22,50
Golfsurfen vanaf € 45,00
Mountainbiken € 29,50

Genoemde prijzen zijn vanaf 12 deelnemers en excl. BTW

Voor de activiteit Golfsurfen geldt een minimum van 6 deelnemers

"Heeft u al gedacht aan een leuk aandenken (gadget) aan deze dag?"

 

Beachlocatie Noordwijk

Noordwijk ligt centraal in de kustlijn en biedt een brede diversiteit aan strandpaviljoens en heeft tevens goede parkeervoorzieningen.

 

Informatie aanvragen

Bedrijfs- groepsnaam:
Naam: *
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Periode:
Aantal personen: *
Vragen/Opmerkingen:
Type 'events' over:
 

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

 
Bedrijfsuitje SloepenGame Kagerplassen Nederland

"Het evenement is een succes geworden, zeer positieve reacties van collega's ontvangen. Alles verliep uitermate soepel en professioneel. Het was een zeer geslaagde dag!..." (mei 2016)

AutoRally's Nederland

"Mooie route, leuke afwisselende opdrachten, goed te doen voor ons team (ook dachten we dat sommige problemen zouden krijgen met het navigeren, maar dat viel reuze mee)..." (april 2016)