telefoonnummer Bizon Events
Teamuitje Den Haag | Haagse Taal Tour
"Er is er maar één de Nach Burgemeester van Den Haag; en dat is Bom". (Citaat Herman Brood).
 
informatie aanvragen
 
 

Teamuitje Den Haag | Haagse Taal Tour

Rene Bom is het nachtleven van Den Haag. Hij presenteert festivals en heeft een emotionele band met zijn eigen unieke fiets. Bom sprak niet lang geleden de Haagse versie van de Tom Tom in. Tijdens de Haagse Taaltour neemt deze ‘stem van Den Haag’ met zijn Haagse tongval deelnemers mee door zijn stad. Haagser kan haast niet!


Rustig fietsend op een oerklassieker met Bom ontdekken jullie langs de route ongeveer acht spots. Deze Haagse spots vertegenwoordigen voor Bom zijn Den Haag. Onderweg worden jullie getrakteerd op "wat lekker Haags". Wel of geen toeristische spots, dat maakt hem niet uit. Jullie bezoeken zijn Den Haag en ontdekken de stad die hij zo mooi vindt.

Het beeld van een "Haags Bakkie" zal nooit meer hetzelfde zijn...

 

De fietsen

Deelnemers aan de Haagse Taal tour fietsen op rijwielen van Laagland makelij, zeer Bizon'dere en comfortabele tweewielers van de Eerste Nederlandse Rijwielfabrikant. Ideale transportmiddelen om de stad op een schone, directe en sportieve manier te ervaren. Bij het proeven van Den Haag komen natuurlijk ook de smaakpapillen uitgebreid aan bod. Op mooie plekken lekkere koffie en typisch Haagse culinariteiten nuttigen maakt integraal onderdeel uit van deze fietstour!

 

Regen?

Den Haag ligt aan de kust en geniet daarom 200 uur meer zon dan gebieden landinwaarts. Als het onverhoopt tijdens een fietstour toch gaat regenen deelt de gids regenponcho’s uit. Maar liever kiezen we ervoor om even te schuilen in de buurt van één van de bezienswaardigheden onderweg of een lekker kopje koffie te drinken en daarna de fietstour te vervolgen.

 

Wij bieden ook bizon'dere fietstours en personeelsuitjes aan in Leiden. Kijk u maar eens bij onze personeelsuitjes Leiden!

 

Teamuitje Den Haag

13.30 uur    Ontvangst gezelschap nabij Paleis Noordeinde. Briefing programma
                      Haagse Taal tour
13.45 uur    Aanvang Haagse Taal Tour. De deelnemers nemen plaats op de Bizon'dere
                      fietsen en gaan met gids op pad.
16.30 uur    Einde Haagse Taal Tour

Optioneel:
Borrel en diner op gezellige locatie in Haagse binnenstad (of bij gezellig strandpaviljoen 'op Scheveningen')? Informeer bij onze medewerkers voor de mogelijkheden.

"Heeft u al gedacht aan een leuke prijs voor het winnende team?"

 

Prijs teamuitje Den Haag (Haagse Taal Tour)

Prijs per persoon: € 42,50 (*)

De Haagse Taal Tour omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding door Haagse Gids (local);
* Flesje Earth Water;
* Kopje koffie of thee onderweg;
* Comfortabele, bizon'dere fietsen;
* Lekkernij onderweg;
* Regen poncho (i.g.v. slecht weer)
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

Bij de prijs is niet inbegrepen: 
* BTW;

(*) Dit programma is al te boeken met een groepsgrootte vanaf 10 personen! Bel voor een vrijblijvende offerte 088-007 2020.

"Heeft u al gedacht aan een goede verzekering?"

 

Den Haag; Haagse Taal tour

“Waarom zoeken bezoekers van steden altijd plaatsen op die ‘locals’ niet interessant vinden? Een nieuwe stad ontdek je het beste door met een bekende van die stad mee te gaan en zo de stad te ervaren als een inwoner.”

Arthur Wieffering (fotograaf, freelance journalist, wereld-fiets-reiziger)

 

Informatie aanvragen

Bedrijfs- groepsnaam:
Naam: *
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Periode:
Aantal personen: *
Vragen/Opmerkingen:
Type 'events' over:
 

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

 
AutoRally's Nederland

"Mooie route, leuke afwisselende opdrachten, goed te doen voor ons team (ook dachten we dat sommige problemen zouden krijgen met het navigeren, maar dat viel reuze mee)..." (april 2016)

Bedrijfsuitje Leiden Sloepentocht Nederland

"Iedereen heeft genoten en gelachen. Leuke opzet qua vragen en opdrachten! Het evenement voldeed zeker aan onze verwachtingen..." (april 2016)