telefoonnummer Bizon Events

Hier treft u programma's aan die wij voor onze relaties hebben uitgevoerd.

 

 

CASE 1: INTEGRATIE NIEUWE DIVISIES

DOEL: Integratie tussen nieuwe bedrijfsdivies verbeteren.
KLANT: Internationaal media/ marketingbureau
AANTAL PERSONEN: 100 gasten
LOCATIE: Omgeving Spa/ Coo (Ardennen)
UITVOERING: Met behulp van een digitaal uitnodigingstraject werden de deelnemers 'voorbereid' op het programma wat te wachten stond. Er werd nog geen concrete informatie gegeven, waardoor er vooraf al druk gespeculeerd werd wat er zou gaan gebeuren. Eenmaal aangekomen in de Ardennen werd het gezelschap opgedeeld en subgroepen en werd er een interactief Outdoorprogramma ondergaan (zie ook OutdoorGame bij Interactive bedrijfsuitjes). Diverse activiteiten werden op een relaxte manier ‘aan den lijve' ondervonden. Vervolgens inchecken in de mooie hotelkamers, middels een versnelde incheckprocedure. Na een gastronomisch diner volgde een spectaculaire feestavond, waarbij bekende DJ's zorgden voor een goede sfeer.Na een korte nachtrust keerde het gezelschap moe maar voldaan weer huiswaarts.
RESULTAAT: Door middel van het voortraject, het mixen van de divisies in diverse teams, nieuwe communicatiemiddelen, het prachtige weer, de uiteenlopende activiteiten, het perfecte hotel en een verrassende feestavond hebben de gasten elkaar eens op een ‘andere' manier leren kennen! In de dagelijkse werkzaamheden een prettige zaak!

 

CASE 2: SAMENWERKING OPTIMA FORMA

DOEL: Samenwerking/ teambuilding
KLANT: Overheids instantie
AANTAL PERSONEN: 80
LOCATIE: Omgeving Erezee/ Hotton (Ardennen) 
UITVOERING: 's Morgens vroeg werden alle deelnemers ingedeeld in subgroepen. Vervolgens werden er op locatie (onder tijdsdruk) een 3-tal activiteiten uitgevoerd, waaraan een puntentelling is gekoppeld. Hierdoor ontstaat er een rangorde, van team 1 tot team 15.
In de middag werd gezamenlijk de transfer naar de Belgische Ardennen aanvaard. Na aankomst dienden de teams zelf een planning te maken van activiteiten, die men de volgende dag zal ondergaan. Echter, het team wat als beste de voorronde had volbracht, mag als eerste de planning aanleveren, vervolgens team 2, team 3 etc.. Hoe meer teams de planning hebben aangeleverd, des te minder mogelijkheden overblijven. Hoe creatief ga je als team met deze situatie om? Per type activiteit zijn punten te verdienen; welk team heeft op basis van hun planning de beste ‘scoringskans'?
De volgende dag dient de planning echter ook nog ten uitvoer te worden gebracht. En wat bleek; door creatief met de situatie om te gaan, heeft het team wat als laatste de planning kon aanleveren, de meeste credits gescoord!
Uiteraard werden de teams ter plaatse beoordeeld door trainers op groepsprocessen, samenwerkingscapaciteiten en creativiteit.
RESULTAAT: In deze doorgaans hiërarchische organisatie leverde dit programma opvallende inzichten op. De deelnemers hebben door dit meerdaagse programma meer inzicht in elkaar gekregen.  

 

CASE 3: TEAMWORK INTERNATIONAL TRAINEES

DOEL: Bevorderen teamwork/ elkaar beter leren kennen 
KLANT: Internationaal opererende bank (international trainees)
AANTAL PERSONEN: 150
LOCATIE: Amsterdam 
UITVOERING: Nadat het jonge internationale gezelschap diverse meetings verspreidt over meerdere dagen heeft ondergaan, is het deze dag tijd voor een beetje ontspanning. Alhoewel, hetgeen besproken en geleerd tijdens de meetings dient in de praktijk te worden gebracht tijdens de CityGame Amsterdam. Het gezelschap wordt opgedeeld in diverse teams en gaan met tablets (voorzien van speciaal ontwikkelde App) en GPS op pad door de stad. Naast het zoeken van diverse locaties in de stad en het beantwoorden van uiteenlopende vragen, komen ook cases uit de meetings aan bod. Hiermee werd het programma volledig toegespitst op de wensen van de klant. Met een uitgebreide digitale afsluiting/ prijsuitreiking wordt deze dag op een passende wijze afgesloten. UIteraard werd het gehele programma uitgevoerd in voertaal Engels, van cases die gesteld werden tot de prijsuitreiking.
RESULTAAT: Na de dagen met meetings en vergaderingen was deze interactieve dag een welkome afwisseling. Mede door eigen inbreng met 'eigen' cases, verwerken van logo van klant in mobieltjes en op speciale website een geslaagde dag! 

 
Bedrijfsuitje Ardennen OutdoorGame Ardennen

"De voorbereidingen zijn zeer professioneel en snel uitgevoerd. De OutdoorGame zit goed in elkaar, zowel grote lijnen als details. Complimenten voor het enthousiasme en professionaliteit van het team!" (mei 2016)

AutoRally's Nederland

"Mooie route, leuke afwisselende opdrachten, goed te doen voor ons team (ook dachten we dat sommige problemen zouden krijgen met het navigeren, maar dat viel reuze mee)..." (april 2016)