telefoonnummer Bizon Events
Autopuzzelrit Leiden | AutoRally Leiden
Een uitdagend en afwisselend bedrijfsuitje door de prachtige omgeving rondom Leiden en de Kagerplassen. U zult versteld staan van de mooie wegen en weggetjes...
 
informatie aanvragen
 
 

Autopuzzelrit Leiden

Een uitdagend en afwisselend bedrijfsuitje door de prachtige omgeving rondom Leiden en de Kagerplassen. U zult versteld staan van de mooie wegen en weggetjes...

 

Nadat uw gezelschap is gearriveerd bij de Meelfabriek in Leiden, vindt de briefing van deze Autopuzzelrit plaats. Na de briefing over de te rijden route en het roadbook gaan de teams per tourbeurt (met korte tussenpauzes) van start. Met een team van circa 2-4 personen per auto, gaat u op pad door de prachtige omgeving van Leiden, De Kaag, Oud Ade, Rijpwetering etc.

 

De autopuzzelrit Leiden wordt volgens het bolletje-pijltje principe vormgegeven. Tijdens deze autorally dienen locatie-cases en denkkrakers volbracht te worden, waarmee punten te verdienen zijn. Tijdens deze Autopuzzelrit gaat het niet om de snelheid, maar juist om het goed navigeren en het zo goed als mogelijk volbrengen van de opdrachten.

 

Tijdsduur circa 2 1/2 á 3 uur, maar is natuurlijk een beetje afhankelijk van hoe goed de teams de route weten te volgen..... 


Tip:
De Autopuzzelrit is ook uitstekend in te zetten als avondprogramma, bijvoorbeeld ná het werk. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden om de Autopuzzelrit te combineren met een hapje eten.

 

Prijs Autopuzzelrit Leiden

Prijs per persoon: € 35,00

De Autopuzzelrit Leiden omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding / instructie door begeleiding;
* Inzet Roadbook met route door omgeving Leiden;
* Denkkrakers + cases verwerkt in programma;
* Overall coordinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement;

Bij de Autopuzzelrit Leiden is niet inbegrepen:
* Inzet auto's (u rijdt met uw eigen auto's);
* Catering;
* BTW;

Prijsstelling bij minimaal 20 deelnemers. Bent u met minder dan 20 personen, dat is geen probleem (dan betaald u een vast tarief van € 700,00 (excl. BTW)). 

Bel voor een vrijblijvende offerte 088-007 2020

"Heeft u al gedacht aan een leuke prijs voor het winnende team?"

 

Informatie aanvragen

Bedrijfs- groepsnaam:
Naam: *
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Periode:
Aantal personen: *
Vragen/Opmerkingen:
Type 'events' over:
 

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

 
Bedrijfsuitje SloepenGame Kagerplassen Nederland

"Het evenement is een succes geworden, zeer positieve reacties van collega's ontvangen. Alles verliep uitermate soepel en professioneel. Het was een zeer geslaagde dag!..." (mei 2016)

Personeelsuitje Leiden Smultour Nederland

"Erg fijne samenwerking en korte lijntjes met betrekking tot de communicatie..." (mei 2016)