telefoonnummer Bizon Events
EscapeGame Leiden | Escape Game Leiden
EscapeGame Leiden: speciaal voor grote groepen! Een uitdagende format waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Een unieke spelformat waarbij communicatie, samenwerking en creativiteit voorop staat.
 
informatie aanvragen
 
 

EscapeGame Leiden Meelfabriek

BizonEvents organiseert de EscapeGame Leiden format, geïnspireerd op onze EscapeRoom in de Meelfabriek van Leiden, speciaal voor grote groepen. Een uitdagende format waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Op meerdere locaties rondom de oude Meelfabriek van Leiden lossen de teams een klein stukje van de puzzel op. Hierbij is teamwork belangrijk en worden alle zintuigen en capaciteiten van de teamleden tot het maximale getest.

 

Tijdens het bedrijfsuitje EscapeGame Leiden worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van ongeveer 5 tot 7 personen en voorzien van een tablet. De teams verplaatsen zich van locatie naar locatie binnen een vaststaand gebied in Leiden rondom de oude Meelfabriek. Om codes te vinden én te kraken dienen uiteenlopende escaperoom gerelateerde opdrachten te worden volbracht. Hierbij kan worden gedacht aan logi puzzels, vinden van hints en clues, breinkrakers, foto-opdrachten, etc.. Alléén het team dat de opdrachten goed weet op te lossen zal binnen het vaste tijdsbestek de eindcode kunnen kraken…. De tijd tikt… We zijn begonnen…!

 

Uniek! Onderdeel van deze format is de échte EscapeRoom van de Meelfabriek. Hierbij worden de teams opgesloten in een oud deel van de Meelfabriek. Ga op zoek naar de verborgen aanwijzingen in de EscapeRoom en ontsnap binnen de gestelde tijd. Een bizon'dere format waar samenwerking, communicatie en creativiteit voorop staat!

 

Onze Escape Game Leiden is ook mogelijk zonder de EscapeRoom in te zetten. We kunnen de Escape Game dan zelfs op elke gewenste locatie laten starten en eindigen... We kunnen dus de EscapeGame bijvoorbeeld vanaf uw kantoor of werkplek laten starten / eindigen.... Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Mogelijk voor groepen vanaf 8 tot 1500 personen. Neem contact met ons op voor meer info op 071-750 3184.

 

De Meelfabriek Leiden

De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de locatie – dicht tegen het historische centrum van Leiden – maken De Meelfabriek uniek. We gaan deze plek invullen met functies en gebouwen die net even anders zijn. Geen doorsnee appartementen maar lofts, geen grote warenhuizen maar bijzondere winkeltjes. Het masterplan voor de nieuwe Meelfabriek is omvangrijk en beslaat maar liefst circa 46.000 m² vloeroppervlakte. Oude, industriële gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en er worden nieuwe gebouwen toegevoegd.

 

Informatie aanvragen

Bedrijfs- groepsnaam:
Naam: *
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Periode:
Aantal personen: *
Vragen/Opmerkingen:
Type 'events' over:
 

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

 
Personeelsuitje Leiden Smultour Nederland

"Erg fijne samenwerking en korte lijntjes met betrekking tot de communicatie..." (mei 2016)

AutoRally's Nederland

"Mooie route, leuke afwisselende opdrachten, goed te doen voor ons team (ook dachten we dat sommige problemen zouden krijgen met het navigeren, maar dat viel reuze mee)..." (april 2016)