telefoonnummer Bizon Events
Workshop schermen Leiden
Een bizon'dere workshop op een minstens zo bizon'dere locatie...
 
informatie aanvragen
 
 

Workshop schermen Leiden

Schermen is een dynamische sport die is voortgekomen uit het oude duel. Wij bieden u de gelegenheid om op een leuke en veilige manier kennis te maken met schermen als duel en als sport. Bijvoorbeeld als onderdeel van een training, een afdelingsuitje of als vergaderbreak.


Tijdens deze (inter)actieve workshop schermen ontvangen de deelnemers ieder een wapen, schermmasker, handschoen en schermvest. Korte uitleg en oefeningen wisselen elkaar af tot iedereen een goede basishouding en de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken beheerst.

Na ongeveer één uur bent u in staat op een eenvoudige manier met elkaar te duelleren. De workshop wordt in een ontspannen en aangename sfeer verzorgd maar er is natuurlijk ook ruimte voor competitie, zowel individueel als in teamverband. Het moderne schermen is niet moeilijk te leren en volkomen veilig dankzij het gebruik van speciale materialen.

Onze visie is om de schermkunst op een toegankelijke en plezierige wijze te introduceren bij een zo groot mogelijke doelgroep. Daarom werken wij met ervaren scherminstructeurs en verschillende programma’s om zo goed mogelijk aan de specifieke wensen van de klant te voldoen. Duizenden deelnemers hebben inmiddels het wapen ter hand genomen en de essentie van het schermen beleefd!

 

Workshop schermen in Leiden

Programma in tijd en invulling stellen we graag in overleg met u samen. Als richttijd kunt u voor een workshop schermen circa anderhalf uur aanhouden.

Onze workshop schermen is bijvoorbeeld uitstekend te combineren met een vergadering in of rondom Leiden.

"Heeft u al gedacht aan een leuk aandenken (gadget) aan deze dag?"

 

Prijs workshop schermen Leiden

Prijs per persoon: € 32,50 (*)
(bij min. 15 deelnemers)

Een workshop schermen omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding/instructie door begeleiders;
* Alle benodigde scherm-materialen voor uitvoering van het programma;
* Vervoer van materiaal en begeleiders (locatie Pampus);
* Samenstellen en uitwerken van offerte en definitieve programma-opzet;
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

Bij de prijs is niet inbegrepen:
* Catering;
* BTW;
* Evt. locatiehuur;

(*) Prijsstelling op basis van locatie in Leiden. Een workshop schermen voeren wij ook uit op andere locaties. Uitvoering op andere locatie kán een andere prijs geven i.v.m. huur locatie en reiskosten. Informeer naar de mogelijkheden op 071-750 3184.

"Heeft u al gedacht aan een Bizon'der uitnodigingstraject van uw gasten?"

 

Locatie Leiden

Voor veel mensen is Leiden een (nog) onbekende stad, maar daarom niet minder aantrekkelijk. Het centrum van Leiden biedt voldoende mogelijkheden om hier een dagdeel doorheen te dwalen. De prachtige singels, de historische Burcht, Stadsmolen de Valk: Laat u verrassen!

 

Informatie aanvragen

Bedrijfs- groepsnaam:
Naam: *
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Periode:
Aantal personen: *
Vragen/Opmerkingen:
Type 'events' over:
 

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

 
Bedrijfsuitje SloepenGame Kagerplassen Nederland

"Het evenement is een succes geworden, zeer positieve reacties van collega's ontvangen. Alles verliep uitermate soepel en professioneel. Het was een zeer geslaagde dag!..." (mei 2016)

AutoRally's Nederland

"Mooie route, leuke afwisselende opdrachten, goed te doen voor ons team (ook dachten we dat sommige problemen zouden krijgen met het navigeren, maar dat viel reuze mee)..." (april 2016)