Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

EscapeGame family edition Leiden | Coronaproof

Speciaal ontwikkeld voor gezinnen. Een uitdagend Escape-programma voor jong en oud samen.
Een EscapeRoom, maar dan buiten! Weten jullie binnen de tijd de juiste locaties te vinden én uit handen van de boeven te blijven?

Programma

EscapeGame Family Edition Leiden

Speciaal voor gezinnen hebben wij een EscapeGame format ontwikkeld.

 

Een uitdagende format waarbij jullie als gezin op pad gaan met een Ipad en jullie een weg banen langs verschillende leuke en veelal locatiegebonden opdrachten. Hierbij is met elkaar samenwerken erg belangrijk. Tegelijkertijd worden de diverse zintuigen en capaciteiten van jullie als gezin getest. Binnen een vaststaand speelgebied rondom de oude Meelfabriek van Leiden, dienen op diverse locaties de opdrachten opgelost te worden.

 

Tijdens de EscapeGame gaan jullie als gezin op pad en worden jullie voorzien van een Ipad en een koffer met diverse elementen.

Jullie verplaatsen je als team van locatie naar locatie. Eenmaal op de juiste locatie opent de opdracht automatisch in het scherm van de Ipad. Door het juist oplossen van een opdracht kunnen punten verdient worden. Maar pas op! Tijdens het spel komen er ook boeven (virtueel) tevoorschijn die uit zijn op de door jullie verdiende punten.

Weten jullie de opdrachten juist op te lossen en uit handen van de boeven te blijven?

 

Prijzen

Prijs per gezin (max. 4 personen): €49,00

Bestaat uw gezin uit meer dan 4 personen, dan rekenen €7,50 p.p. extra (tot maximaal 7 personen per team).

De EscapeGame Family Edition omvat:

  • Voorbereiding;
  • Organisatie en uitvoering van het programma;
  • Alle benodigde materialen voor uitvoering van het programma;
  • Format EscapeGame Family Edition (90 minuten);
  • Gebruik Ipad met 4g internet;
  • Start-/eindlocatie De Meelfabriek Leiden;
  • Corona-proof hygiëne maatregelen.

 

Tijdsduur van het programma is circa 2 uur. Jullie hebben anderhalf uur de tijd om zoveel als mogelijk opdrachten te volbrengen en uit de handen te blijven van de (virtuele boeven).

 

TIP: Deze “EscapeRoom maar dan buiten-editie” wordt nog leuker als je tegelijkertijd tegen (een) ander(e) gezin(nen) speelt. Dus verzamel het gezin van je broer, zus, neef, nicht, vrienden en ga de strijd aan met elkaar! Jullie spelen deze format dan tegelijkertijd, tegen elkaar. Wie weet de meeste punten te verzamelen?!

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 071-750 3184.

Locaties

De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de locatie – dicht tegen het historische centrum van Leiden – maken De Meelfabriek uniek. Deze unieke locatie wordt ingevuld met functies en gebouwen die net even anders dan anders zijn. Geen doorsnee appartementen maar lofts. Geen grote warenhuizen maar bijzondere winkeltjes.

 

Het masterplan voor de nieuwe Meelfabriek is omvangrijk en beslaat maar liefst circa 46.000 m² vloeroppervlakte. Oude, industriële gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en er worden nieuwe gebouwen toegevoegd.

Foto's en video

750x400 MF-VDW12 GD&P
  • EscapeGame Family Edition Leiden
p.p.
Actief Outdoor Fun All-season
Offerte aanvragen Contact