Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

EscapeGame | EscapeRoom

Home Edition
Uitdagend online EscapeGame programma, van 12-99 jaar

Programma

EscapeGame Home Edition | EscapeRoom Home Edition

Ga met elkaar indoor aan de slag met diverse uitdagende EscapeRoom gerelateerde opdrachten. Uitdagend programma op samen met je gezinsleden te doen; van 12-99 jaar, 2-5 deelnemers.

 

BizonEvents organiseert de EscapeGame Home Edition, geïnspireerd op onze gezamenlijke zoektocht om meer verbinding met elkaar te krijgen én te houden. Maar ook om naast het thuiswerken | thuis-leren | 24/7 bij elkaar zijn éven wat anders met elkaar te kunnen doen en beleven!

 

De EscapeGame Home Edition is een uitdagende format waarbij je in teamverband (2-5 personen) verschillende uitdagende ‘EscapeRoom-gerelateerde’ opdrachten (online) gaat volbrengen. Hierbij is teamwork en communicatie belangrijk; alle capaciteiten van de teamleden worden tot het maximale getest. Om codes te vinden én te kraken dienen uiteenlopende opdrachten te worden volbracht. Hierbij kan worden gedacht aan breinkrakers, logi-puzzels, vinden van hints en aanwijzingen op ‘geheimzinnige’ locaties, foto-opdrachten, etc.. Alléén het team dat deze elementen goed weet te combineren zal de meeste punten kunnen scoren. De tijd tikt… We zijn begonnen…!

 

Hoe werkt het?

Jullie downloaden onze speciaal ontwikkelde Game-app en starten het programma (na betaling ontvangen jullie een speciale QR code om jullie Game te kunnen starten)

 

Elk team benoemt 1 teamcaptain; hij of zij is ‘in control’ over de Game-app en zal de opdrachten, hints, aanwijzingen gaan communiceren / verdelen / toewijzen aan de overige teamleden.

 

De EscapeRoom gerelateerde opdrachten leveren per opdracht een eindcode op; jullie voeren de eindcode in de Game-app in. Bij een goed antwoord verdienen jullie hier punten mee; bij een foutief antwoord hebben jullie nog een herkansing. Daarna ga je automatisch door naar de volgende uitdagende opdracht.

 

Jullie krijgen, na het starten van onze speciale Game-app, 10 EscapeRoom gerelateerde opdrachten om te volbrengen. Hoe meer opdrachten je met je team gezamenlijk volbrengt, des te meer punten je kunt verdienen.

 

En het leuke is: elke week maken we een prijswinnaar bekend!  Het team met de snelste tijd en de meeste punten wint een gratis vaartocht voor 5 personen op onze BizonSloep.

 

Durfen jullie de uitdaging aan?

 

 

Gebruiksvriendelijk

-> Download onze speciaal ontwikkelde Game-app

 

-> Bepaal wie van jullie de teamcaptain wordt; start de Game via de Game-app

 

-> Er volgt een korte uitleg over de Game, hoe antwoord te geven, ranking etc.

 

-> Gametijd begint pas te lopen waneer de 1e opdracht wordt geactiveerd

 

-> Have fun!

 

-> Met het scoren van punten en de opdrachten zo snel als mogelijk volbrengen kunnen jullie ook een leuke prijs winnen: een gave vaartocht met onze BizonSloep door Leiden. Elke week wordt op de Facebook-pagina van Bizon Events het winnende team bekend gemaakt.

 

In ons dagelijks leven verzorgen wij diverse programma’s, uitjes en events voor onze klanten, veel lekker buiten. Dát is iets wat we het allerliefst doen; onze gasten een leuke tijd geven, even weg uit de dagelijkse sleur, even wat anders doen dan normaal, een glimlach op je gezicht toveren!

 

Helaas kunnen deze uitjes en programma’s momenteel niet buiten / outdoor plaatsvinden. Juist dáárom hebben we de afgelopen periode niet stil gezeten; ons brein blijft maar gáán en is altijd op zoek naar mogelijkheden om oplossingen te bedenken.

 

Daarom hebben we  speciaal voor jullie de ‘EscapeGame Home Edition’ ontwikkeld. Deze Game kun je indoor spelen, met elkaar, met je gezin, met vrienden, je sportmaatjes, je collega’s, etc. Bij elkaar óf op afstand. Hierdoor mag je héél even de wereld om je heen vergeten…

Prijzen

Prijs EscapeGame Home Edition

Prijs per team van 2-5 personen: € 25,00 per team

 

Het programma omvat:
– Inzet speciale Game-app
– Format EscapeGame Home Edition, incl. handleiding
– Speciaal ontwikkelde EscapeGame Home Edition opdrachten
– Fun

Referenties

Debbie van Prooijen | Kinderopvang Papendrecht

24 juni 2020
Het was erg leuk!! Bedankt!!

ODRU | Hester Hellinga

29 mei 2020
Het spel zelf was heel leuk. Overall zijn we zeer tevreden, dus heel erg bedankt!

Matthijs Maandag

22 mei 2020
Het was een leuke, mooie game en we vonden het super goed lopen. We hopen dat jullie hier ook na de corona mee doorgaan met nieuwe rooms. Echt top! Dank voor de service en fijn weekend ook!
  • EscapeGame Home Edition | EscapeRoom
€ 9.50 p.p.
Competitief Teambuilding Fun Indoor Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact