Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Bedrijfsuitje Pampus EscapeGame

Een niet alledaags programma op een niet alledaagse locatie...
Een niet alledaags bedrijfsuitje op een niet alledaagse locatie! Op deze unieke INDOOR locatie verzorgt Bizon Events dit spannende bedrijfsuitje. Deze locatie is alleen met een boot te bereiken; hierdoor bent u letterlijk en figuurlijk even 'helemaal weg'.

Programma

Na een boottocht van circa 20-30 minuten wordt uw gezelschap welkom geheten op het Forteiland Pampus. Een niet alledaagse locatie, dus desorientatie alom! Vervolgens vindt de briefing van het programma plaats.

 

Fort Pamus bestaat uit verschillende gangen, verdiepingen, droge grachten en veel (heel veel) kamers. In teamverband gaat u op zoek naar de juiste kamer voor UW activiteit. Om de juiste kamer te vinden ontvangt u een plattegrond van Pampus. Maar orienteren in Pampus is moeilijker dan u denkt! Alles lijkt op elkaar! En dan moet u ook nog eens de juiste kamer vinden om een activiteit te volbrengen. Heeft u de activiteit correct ten uitvoer gebracht dan ontvangt u een volgende opdracht op een andere locatie in het Fort….

 

De opdrachten die u tegenkomt zijn deels gerelateerd aan de geschiedenis van Pampus; op deze manier steekt u er ook nog wat van op! Maar… in het Fort lopen ook wachters rond ter handhaving van de gestelde regels….. Onverwachts duiken ze op en dit kunnen kostbare punten kosten…… Wees gewaarschuwd!

 

Welk team weet de meeste opdrachten tot een goed einde te brengen en te Escapen??

Prijzen

Richtprijs per persoon: € 99,00 (*)

 

Het bedrijfsuitje Pampus omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding/instructie door begeleiders;
* Benodigde materialen voor uitvoering van programma;
* Bootovertocht naar en van Pampus;
* Entreekosten Pampus;
* Vervoer van materiaal en begeleiders;
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:
* Catering;
* BTW.

 

(*) Het bedrijfsuitje Pampus EscapeGame is mogelijk voor gezelschappen vanaf 40 personen. Prijs is afhankelijk van aantal deelnemers. Vraag vrijblijvende offerte aan voor uw gezelschap! Neem contact met ons op 071-750 3184.

Locaties

Een super locatie voor een leuk bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje! Vaar mee naar het historische forteiland Pampus, dwaal door de prachtige gangen, leer over de geschiedenis met een rondleiding of speurtocht, voel de wind in je haren, geniet van het uitzicht vanaf het terras met een drankje in de hand. Een unieke locatie; Kom ook eens ‘voor Pampus liggen’.

Referenties

4Dot Net - mevrouw M. van Sluis

15 maart 2018
"Iedereen was erg enthousiast, het was een succes. Prima geregeld en leuke locatie, bedankt!"
  • EscapeGame Pampus
  • Catering op aanvraag
€ 99.00 p.p.
Competitief Teambuilding Fun Indoor Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact