Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

PilgrimGame Home Edition

Weten jullie de online-game te voltooien en zo te achterhalen waar de Pilgrims Leiden verlieten op weg naar de ‘Nieuwe Wereld’?
Een online-game gebaseerd op het verhaal van de Leidse Pilgrims.

Programma

PilgrimGame Home Edition: Een online spel met een verhaal.

Ga met elkaar in teamverband, indoor aan de slag met diverse uitdagende opdrachten. Door het voltooien van de opdrachten ontdek je het verhaal achter de Leidse Pilgrims én kunnen jullie achterhalen waar de Pilgrims Leiden verlieten op weg naar de ‘Nieuwe Wereld’.

In Leiden zijn veel plaatsen te bezoeken die een belangrijke rol hebben gespeeld in het leven van de Pilgrims. Tijdens deze game word je (virtueel) meegenomen langs deze bizon’dere locaties waaraan opdrachten zitten gekoppeld.

Tijdsduur van de Online PilgrimGame bedraagt circa twee en half tot drie uur.

Kortom: Een uitdagende game om samen met je gezinsleden of collegae te beleven.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

De game wordt gespeeld in een game-app welke te downloaden is op een tablet of smartphone. Daarnaast is een 2e device (zoals een computer) noodzakelijk.
In teamverband proberen jullie de Pilgrim-gerelateerde opdrachten te voltooien. Dit zijn Pilgrim-gerelateerde denkkrakers.
Naast een QR-code, die jullie nodig hebben om in te loggen, ontvangen jullie elementen die jullie nodig hebben om de opdrachten te voltooien.
Vinden jullie een opdracht lastig? Geen probleem! Via onze hint-pagina kunnen jullie een hint opvragen.
Weten jullie de game te voltooien en zo te achterhalen waar de Pilgrims Leiden verlieten op weg naar de ‘Nieuwe Wereld’?

Prijzen

Kosten voor de PilgrimGame Home Edition bedragen €39,00*.

 

De PilgrimGame Home Edition omvat:

  • Inzet speciale Bizon Events Games-app;
  • Format PilgrimGame Home Edition;
  • QR-code voor 1 device (*team 2-5 personen);
  • Digitale game elementen;
  • Digitale hulplijn.

 

Willen jullie met meerdere personen/teams de PilgrimGame Home Edition beleven;  neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 071-750 3184.

Op verzoek kunnen we er bij meerdere teams een competitie-game van maken. De teams spelen dan tegen elkaar en het team met de meeste punten is de winnaar.

 

Reserveer hieronder de PilgrimGame Home Edition

Nadat je hebt gereserveerd, ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende info. Houd hierbij ook jouw SPAM-box in de gaten.

  • PilgrimGame Home Edition
p.p.
Fun Informatief
Offerte aanvragen Contact