Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

PilgrimGame Home Edition

Weten jullie de online-game te voltooien en zo te achterhalen waar de Pilgrims Leiden verlieten op weg naar de ‘Nieuwe Wereld’?
Een online-game gebaseerd op het verhaal van de Leidse Pilgrims.

Programma

PilgrimGame Home Edition: Een spel met een verhaal.

Ga met elkaar in teamverband, indoor aan de slag met diverse uitdagende opdrachten. Door het voltooien van de opdrachten ontdek je het verhaal achter de Leidse Pilgrims én kunnen jullie achterhalen waar de Pilgrims Leiden verlieten op weg naar de ‘Nieuwe Wereld’.

In Leiden zijn veel plaatsen te bezoeken die een belangrijke rol hebben gespeeld in het leven van de Pilgrims. Tijdens deze game word je meegenomen langs deze bizon’dere locaties waaraan opdrachten zitten gekoppeld.

Kortom: Een uitdagende game om samen met je gezinsleden of collegae te beleven.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

De game wordt gespeeld in een game-app welke te downloaden is op een tablet of smartphone. Daarnaast is een 2e device (zoals een computer) noodzakelijk.
In teamverband proberen jullie de Pilgrim-gerelateerde opdrachten te voltooien.
Naast een QR-code, die jullie nodig hebben om in te loggen, ontvangen jullie elementen die jullie nodig hebben om de opdrachten te voltooien.
Vinden jullie een opdracht lastig? Geen probleem! Onze Bizon-chatbot voorziet jullie graag van een hint.
Weten jullie de game te voltooien en zo te achterhalen waar de Pilgrims Leiden verlieten op weg naar de ‘Nieuwe Wereld’?

Prijzen

Prijs per team van 2-5 personen: € 39,00 per team.

 

Willen jullie met meerdere personen/teams de PilgrimGame Home Edition beleven;  neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 071-750 3184.

  • PilgrimGame Home Edition
p.p.
Fun Informatief
Offerte aanvragen Contact