Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Coronaproof uitjes

De leukste programma's, Corona-proof, thuis of op locatie

Corona-proof uitjes | Coronaproof programma’s

In ons dagelijks leven verzorgen wij diverse programma’s, uitjes en events voor onze klanten, veel lekker buiten. Dát is iets wat we het allerliefst doen; onze gasten een leuke tijd geven, even weg uit de dagelijkse sleur, even wat anders doen dan normaal, een glimlach op je gezicht toveren!

En dat kan nog steeds! Wij hebben een groot deel van onze programma’s aangepast aan de “1,5 meter samenleving” (Corona-proof). Met een aantal praktische aanpassingen kunnen we nog steeds veel voor je betekenen. Lees hiernaast meer over onze voorzorgsmaatregelen die we treffen.

Hieronder tref je de programma’s aan die we ‘Corona-proof’ hebben gemaakt en programma’s die we nieuw hebben ontwikkeld. Uitjes / programma’s waaraan jij met een gerust hart kunt deelnemen. We bieden zowel ‘indoor-varianten’ als ‘outdoor-varianten’ aan maar ook programma’s op het water met onze BizonSloep (van april-oktober).

NIEUW is onze Coronaproof AutoRally | AutoGame. Zowel inzetbaar als teamuitje / afdelingsuitje maar ook superleuk om te doen samen met je gezin, familie of vriendengroep. Uiteraard op afstand én Coronaproof. Een perfect Pinksteruitje 2022!

 

Er is altijd IETS te vieren!