Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

BizonSloep Leiden

Voorzorgsmaatregelen Covid-19 voor een veilige vaartocht

Coronaproof rondvaart Leiden | Corona-proof vaartocht Leiden

Ook in deze Corona-tijd is het mogelijk om met onze ruime en luxe BizonSloep uit te varen. We  begrijpen dat je misschien nog twijfelt om een vaartocht te boeken.

We doen ons uiterste best om het Corona-virus buiten de deur (sloep) te houden. We richten ons hierbij op de veiligheid van onze gasten, medewerkers en andere relaties. Zo hebben we protocollen opgesteld, in lijn met de richtlijnen van de overheid en de informatie van het RIVM, zodat wij een veilige vaartocht voor uw gezelschap kunnen verzorgen.

Deze protocollen en richtlijnen hebben we doorgevoerd in onze bedrijfsvoering. Te weten:

Voor de vaartocht:
* Wij varen alleen op reservering.
* Wij zullen een inschatting moeten maken of er (Corona-gerelateerde) risico’s zijn; wij zullen u een paar vragen stellen over de gezondheid van uw gezelschap (heeft iemand van uw gezelschap koorts , verkoudheidsklachten, benauwdheid oid).
* Naast dat we onze BizonSloep voor elke vaartocht altijd al grondig schoonmaakten, desinfecteren we de BizonSloep ook volgens de voorschriften.
* U neemt dus plaats in een schone en gedesinfecteerde sloep.

Tijdens de vaartocht:
* De BizonSloep is een ruime sloep van bijna 12 meter lengte en bijna 3 meter breed. Deze is zo ingericht dat elke gast een zitplaats heeft op 1,5 meter van een andere gast
* Wij zullen minimaal 1,5 meter afstand houden tussen andere vaartuigen op het water
* Er is desinfectiemiddel aan boord om handen te kunnen desinfecteren

Na de vaartocht:
* Naast dat we onze BizonSloep na elke vaartocht altijd al grondig schoonmaakten, desinfecteren we de BizonSloep ook volgens de voorschriften. Op deze manier heeft u altijd een schone, gedesinfecteerde sloep.

Kosteloos wijzigen:
Het is een onzekere periode waarin de maatregelen van vandaag, morgen al weer achterhaald kunnen zijn. Wij begrijpen dat dat ook voor u lastig plannen is. Om jullie hierin tegemoet te komen, rekenen we op dit moment geen annuleringskosten of  wijzigingskosten door (mits 24 uur voorafgaand aan de afvaart aangegeven). We gaan graag met elkaar in overleg om te kijken naar een nieuwe datum, zodat uw vaartocht op een later moment alsnog kan plaatsvinden.