Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

EscapeRoom Leiden Meelfabriek

Van EscapeRoom naar EscapeGames

EscapeRoom Leiden Meelfabriek | EscapeGames

Onze EscapeRoom in de Meelfabriek van Leiden is helaas gesloten. De oude gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en nieuwe gebouwen worden toegevoegd. Met lofts, appartementen en studentenwoningen, hotel, restaurant, sport & wellness, kantoren, winkels en ruimte voor kunst en cultuur ontstaat een levendige en unieke plek waar het industriële erfgoed verweven wordt met hedendaagse luxe.  Een ontmoetingsplaats van bewoners en bezoekers, van stadsgenoten en toeristen.

Maar wees niet getreurd! Dit biedt ons, als bedenkers en ontwikkelaars van de EscapeRoom-Leiden, de mogelijkheid om ons nog meer te richten en te focussen op de ontwikkeling van interactieve EscapeGames.

 

Interactieve EscapeGames?

BizonEvents organiseert diverse uitdagende EscapeGame formats, geïnspireerd op onze EscapeRoom in de Meelfabriek van Leiden. Stuk voor stuk fantastische formats waarbij teams zich met Ipads een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Hierbij is teamwork belangrijk en worden alle zintuigen en capaciteiten van de teamleden tot het maximale getest. 

Tijdens het programma worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van ongeveer 4 personen (Corona-proof) en voorzien van een Ipad en een koffertje met uiteenlopende materialen. De teams verplaatsen zich van plek naar plek binnen een vaststaand gebied. Om codes te vinden én te kraken dienen allerlei opdrachten te worden volbracht. Hierbij kan worden gedacht aan breinkrakers, logi-puzzels, vinden van hints en aanwijzingen op geheimzinnige locaties, foto-opdrachten, etc.. Alléén het team dat deze elementen goed weet te combineren zal binnen het vaste tijdsbestek de codes kunnen kraken…. De tijd tikt… We zijn begonnen…!

We bieden verschillende formats aan, van generieke EscapeGames tot thematische EscapeGames, van laagdrempelige EscapeGames tot tailor-made EscapeGames.

Indien gewenst kunnen we de EscapeGame op elke gewenste locatie in de stad laten starten en eindigen, bijvoorbeeld vanaf uw kantoor, werkplek of lunchlocatie…. Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Mogelijk voor groepen vanaf 10 tot 1500 personen. 

En het is nu ook mogelijk om onze EscapeGames te combineren met een vaartocht door Leiden in onze BizonSloep. Hoe leuk is het om na afloop van jullie EscapeGame aan boord te stappen van onze 100% elektrisch aangedreven sloep, waar de hapjes en drankjes reeds gereed staan? Tijdens de vaartocht zullen wij het winnende team bekend maken. En indien gewenst meren we af bij een gezellig restaurantje waar jullie kunnen gaan dineren. Informeer naar de mogelijkheden! Rondvaart Leiden BizonSloep.

Hieronder tref je de diverse mogelijkheden aan van onze EscapeGames.