Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Culivaart La Diva Style

Een bizon'dere combinatie van dineren en een mooie vaartocht over de Leidse grachten en de Kaag
Volledig verzorgde diner-vaartocht door Leiden en de Kagerplassen

Programma

CuliVaart Leiden – La Diva Style –

 

Wij heten u eind van de middag van harte welkom met een glas bubbels en een heerlijke amuse. Aansluitend neemt u plaats aan boord van de elektrisch aangedreven BizonSloep en maken we een mooie vaartocht door de binnenstad van Leiden onder het genot van een heerlijk voorgerecht, La Diva Style.

 

Vervolgens varen we richting de Kaag, terwijl u geniet van een smaakvol (warm) hoofdgerecht. Met de ondergaande zon wordt de terugvaart naar Leiden ingezet; uiteraard mag een verrassend dessert niet ontbreken.

 

Uw gasten nemen plaats in onze luxe en ruime sloep. De BizonSloep wordt 100% elektrisch aangedreven, heerlijk geruisloos zodat u alle mogelijkheden heeft om in rust gezellig ’te tafelen’. Tevens kan onze sloep overkapt worden, waardoor deze culinaire vaart altijd door kan gaan.

 

De Culivaart La Diva Style is uitermate geschikt om samen met je gezin, geliefde, vrienden, collega’s of zakenrelaties te genieten van een heerlijk ‘La Diva diner’ aan boord van de luxe elektrisch aangedreven BizonSloep. Wij bieden diverse aanvangstijden aan, tijdsduur La Diva Culivaart bedraagt 3 uur.

 

Restaurant La Diva
Bij restaurant La Diva werken we zonder menukaart. Iedere dag maken we een menu waarin we de mooiste seizoen producten verwerken, dus vers, van dichtbij en verantwoord. Ondanks dat het menu voor u een verrassing is, kunt u natuurlijk aangeven wat u niet wilt eten. Of dat nu een enkel product is of zelfs volledig vegetarisch, wij verzorgen een smakelijk alternatief. Wij schenken bij ieder gerecht een passende wijn.

 

BizonSloep Leiden
Welkom aan boord van onze BizonSloep; onze stoere, luxe en elektrisch aangedreven sloep. We varen u langs de mooiste plekjes van Leiden. Verken samen met uw vrienden, familieleden, collega’s of relaties het prachtige centrum van deze oude stad vanaf het water. En extra fijn aan onze BizonSloep: wij varen 100% elektrisch, dus geruisloos. Fijn voor u als gast én fijn voor de inwoners van Leiden!

Prijzen

Culivaart La Diva: € 99,00 p.p. all-in

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid (info@bizon-events.nl)

Locaties

Leiden staat o.a. bekend om haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de culinaire kwaliteiten van restaurant La Diva én de geruisloze BizonSloep aan toe en je hebt de perfecte samenstelling voor een bizon’der avondprogramma.

Foto's en video

Culivaart Bizon Sloep Leiden 750x400 Culivaart Bizon Sloep Leiden 750x400 Culivaart Bizon Sloep Leiden 750x400

Veelgestelde vragen

Is het veilig om te varen gelet op het Corona-virus?
We treffen voorafgaand, tijdens en na een vaartocht diverse maatregelen om het Corona-virus buiten de deur (sloep) te houden. Zo hebben we protocollen opgesteld, in lijn met de richtlijnen van de overheid en de informatie van het RIVM, zodat wij een veilige vaartocht voor uw gezelschap kunnen verzorgen. Deze protocollen en richtlijnen zijn een geïntegreerd onderdeel van onze bedrijfsvoering geworden.
  • CuliVaart Leiden La Diva Style
€ 99.00 p.p.
Waterrijk Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact