Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Bizon'dere bedrijfsuitjes

De leukste en meest Bizon'dere bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en afdelingsuitjes treft u hier aan... laat u inspireren en verrassen...
Soort bedrijfsuitjes
Locaties
Aantal personen
Prijs per persoon
Kenmerken bedrijfsuitjes
Er zijn 43 bedrijfsuitjes gevonden

Bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, afdelingsuitjes

Wij verzorgen al meer dan 36 jaar uiteenlopende bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, afdelingsuitjes en relatie-events op diverse locaties in Nederland en de Ardennen. Bijv. een afwisselende fietstour met onze local tourguides in Leiden, een interactieve SloepenGame met Ipads op het water of een relatie-event met Classic Cars. De leukste uitjes in de Ardennen treft u ook bij ons aan. Selecteer bij de locaties Belgische Ardennen en tref suggesties aan voor bedrijfsuitjes Ardennen, personeelsuitjes in de Ardennen, teambuilding programma’s Ardennen en survival Ardennen, etc..

Voor bedrijfsuitjes Nederland; Laat u inspireren door onze Bizon’dere bedrijfsuitjes en personeelsuitjes met o.a. sloepentochten, rondvaart in Leiden, EscapeGames, PilgrimGame, BeachEvents, personeelsuitje sloepvaren, fietstours door Leiden, AutoRally’s etc. Selecteer uw beschikbare budget en aantal personen en tref een overzicht aan met passende bedrijfsuitjes.