Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Vergaderen op een unieke locatie

In de oude Meelfabriek van Leiden (4-50 personen)

Vergaderen bij Grutsk Koffiebar – Inspirerende ontmoetingsplek bij de Meelfabriek Leiden
Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen in Leiden? Zoek niet verder! Het nieuwe zusje van Bizon Events, Grutsk Koffiebar met haar meetingruimte / vergaderruimte, biedt de ideale omgeving voor productieve en inspirerende vergadersessies.

Waarom vergaderen bij Grutsk Koffiebar / Grutsk meetingruimte?
1. Sfeer die creativiteit stimuleert: Onze koffiebar met haar vergaderruimte straalt een warme, gastvrije sfeer uit die de creativiteit bevordert. Omringd door de aroma’s van verse koffie en het vriendelijke personeel, voel je je direct op je gemak.

2. Modern Comfort: Onze vergaderruimte is uitgerust met moderne faciliteiten, waaronder snelle Wi-Fi en audiovisuele apparatuur. We zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst / meeting.

3. Centrale Locatie: Grutsk Koffiebar is gunstig gelegen aan de rand van het centrum van Leiden, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale als externe gasten. En…. De Meelfabriek heeft een eigen parkeergarage op slecht 50 meter lopen afstand van de meetingruimte!

4. One-stop shop: Parkeren in de parkeergarage – de beste koffie van Leiden – meetingruimte van 4 tot 50 personen – onze catering komt zoveel als mogelijk bij  lokale ondernemers vandaan – vaartocht met onze BizonSloep – een bedrijfsuitje in de stad – borrelen na afloop. Alles is mogelijk vanaf één locatie; Grutsk!

Hoe kunnen wij jou helpen?
Bij Grutsk begrijpen we dat elke vergadering uniek is. Of je nu een klein teamoverleg, een belangrijke presentatie of een symposium organiseert, we passen onze diensten aan om aan je specifieke behoeften te voldoen. Neem contact met ons op en bespreek je wensen zodat we je kunnen assisteren bij het organiseren van jouw meeting. Maak van je zakelijke bijeenkomsten iets bizon’ders en laat je meeting bij Grutsk Koffiebar plaatsvinden. Ontdek de perfecte mix van comfort, professionaliteit en inspiratie in een gastvrije omgeving.

Reserveer nu
Neem vandaag nog contact met ons op om je vergadering bij Grutsk Koffiebar in te plannen.

Wij zijn Grutsk!
Langs de Singelroute, tussen het groen van de parken en de historische singels, vind je ons. Grutsk. Onze warme koffiebar, gevestigd in het imposante project van de Meelfabriek. Hier geniet je van écht goede koffie onder de stalen binten van het monumentale bouwwerk. In het gezelschap van de bewoners, creatieve ondernemers, wandelaars en cultuursnuivers. Waar we iedereen ontvangen met Leidse warmte en een vleugje Friese trots. Met aandacht voor jou en al onze producten.

Vergaderen Leiden Grutsk
Vergaderen Leiden by Grutsk