Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Rondvaart Leiden

Luxe rondvaart in Leiden | Vaartocht door Leiden | 100% elektrisch

Rondvaart Leiden | Vaartocht Leiden

Ontdek met een rondvaart het prachtige Leiden aan boord van onze luxe elektrisch aangedreven sloep; de BizonSloep. Met capaciteit voor gezelschappen tot 30 personen, bieden wij u exclusieve vaartochten, vertrekkend vanaf het iconische Meelfabriek-gebouw. Tijdens onze vaartochten doorkruisen we de prachtige waterwegen van Leiden, waaronder de Oude Rijn, De Stille Rijn, het Galgewater en de Zoeterwoudse Singel.

Aan boord verwennen we u met diverse lekkernijen, zorgvuldig geselecteerd bij lokale ondernemers. Geniet van verse borrelhapjes, lokale kazen, verfijnde wijnen, frisdranken of een ambachtelijk lokaal gebrouwen biertje.

Een rondvaart door Leiden is perfect voor ontspanning op het water, het vieren van feestelijke gelegenheden, bedrijfsuitjes, teamuitjes, afdelingsuitjes of zelfs als romantisch element op uw trouwdag. Er is altijd wel iets te vieren!

En voor grotere groepen bieden we de mogelijkheid om een combinatie te maken met onze andere bedrijfsuitjes in Leiden. Bij minder gunstig weer zorgen we ervoor dat de Bizon Sloep overkapt is, waardoor uw rondvaart door Leiden altijd doorgang kan vinden. Ervaar de stad vanaf het water op een unieke en comfortabele manier met onze luxe sloep.

 

Vaartocht Leiden | Rondvaart Leiden

Leiden laat zich vanaf het water goed bekijken en heeft, na Amsterdam, het meeste water binnen haar stadsgrenzen stromen. De historische binnenstad van Leiden heeft in totaal 28 kilometer aan grachten en singels en telt tegenwoordig meer dan 100 bruggen!  Wij bieden een breed aanbod in rondvaarten en vaartochten door onze mooie stad. Vanaf het water ziet de historische binnenstad van Leiden er heel anders uit.