Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Rondvaart Leiden

Luxe rondvaart in Leiden | Vaartocht door Leiden | 100% elektrisch

Rondvaart Leiden | Vaartocht Leiden

Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe elektrisch aangedreven sloep voor een gezellige rondvaart / vaartocht door onze prachtige stad Leiden. Wij beschikken over een stoere luxe sloep; de BizonSloep. Onze sloep is geschikt voor gezelschappen tot 30 personen. Vanaf het markante gebouw de Meelfabriek varen wij u exclusief met uw eigen gezelschap door Leiden. De Oude Rijn, De Stille Rijn, het Galgewater, Zoeterwoudse Singel zullen de revue passeren tijdens uw vaartocht door Leiden / rondvaart door Leiden.

 

Aan boord kunnen wij diverse lekkernijen verzorgen; speciaal geselecteerd bij lokale ondernemers. U kunt hierbij denken aan heerlijke verse borrelhapjes, lokale kaasjes, mooie wijnen, frisdrank of een lekker koud lokaal gebrouwen biertje. Kijk maar eens bij onze Rondvaart Leiden Borrelboot.

 

Een rondvaart door Leiden is ideaal om met uw eigen gezelschap heerlijk op het water te relaxen, een feestje te vieren, als bedrijfsuitje, als teamuitje, als afdelingsuitje of als huwelijksboot op uw trouwdag. Er is altijd IETS te vieren!

 

Bent u met een grote groep ? Geen probleem, dan kunnen we een mooie combi maken met onze andere bedrijfsuitjes in Leiden! En bij minder goed weer kunnen we de Bizon Sloep overkappen, waardoor de rondvaart door Leiden / vaartocht door Leiden altijd door kan gaan.

 

Vaartocht Leiden | Rondvaart Leiden |

Leiden laat zich vanaf het water goed bekijken en heeft, na Amsterdam, het meeste water binnen haar stadsgrenzen stromen. De historische binnenstad van Leiden heeft in totaal 28 kilometer aan grachten en singels en telt meer dan 88 bruggen!  Wij bieden een breed aanbod in rondvaarten en arrangementen, vanaf het water ziet de historische binnenstad van Leiden er heel anders uit.