Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Over Bizon Events

No nonsense...

No nonsense

In ons dagelijks leven verzorgen wij diverse programma’s, uitjes en events voor onze klanten, veel lekker buiten. Dát is iets wat we het allerliefst doen; onze gasten een leuke tijd geven, even weg uit de dagelijkse sleur, even wat anders doen dan normaal, een glimlach op je gezicht toveren!

Wij houden van goede koffie…. en watersporten…. en reizen…. écht verbinding maken…. en hard werken…. en fietsen, veel fietsen…. buiten zijn…. daar ontstaan de beste ideeën…. 
Zullen we onder het genot van de beste koffie van Leiden eens bijpraten over wat wij voor jullie kunnen betekenen? Hierbij alvast even een korte intro over onze organisatie.

Bizon Events is een no-nonsense organisatiebureau voor zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, personeelsdagen en bedrijfsevenementen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere organisatiebureaus door onze no-nonsense, creatieve en sportieve insteek. Want sportief leent zich uitstekend voor diverse doeleinden; of u nu een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, vergadering of een relatiedag aan het organiseren bent; een sportief element in een programma verwerken is de bindende én ontspannende factor! Bizon Events is al ruim 34 jaar (!) actief op diverse locaties in Nederland en de Belgische Ardennen!

 

Onderscheidende focus
Wij hebben een sterke focus op het principe ‘schoenmaker blijf bij je leest’ en ‘doen waar je goed in bent’. Wij claimen niet dat we overal goed in zijn…. Wij steken onze tijd en energie in programma’s waar we echt goed in zijn, waarin we kunnen uitblinken, zodat we voor onze klanten het beste resultaat kunnen behalen. We starten dus ook altijd vanuit uw doel, wat wilt u bereikt hebben na dit uitje. Elkaar beter leren kennen, betere samenwerking, betrokkenheid van de collega’s bij het bedrijf verhogen, binding van het team, etc.. Om aan deze focus invulling te geven beperken wij ons tot uitvoering in 3 gebieden die voor ons Bizon’der zijn.

 

1. Bedrijfsuitjes Leiden, Kagerplassen en omgeving

Met ons kantoor centraal gelegen in Leiden verzorgen wij uiteenlopende en Bizon’dere personeelsuitjes, bedrijfsuitjes etc. in de regio bestaande uit o.a. Haarlem, Amsterdam, Vinkeveen, Bollenstreek, Leiden, de Kaag (Kagerplassen), Warmond, Noordwijk, Den Haag, Wassenaar. Kortom; regio Randstad incl. het bijbehorende “Groene Hart”.

 

2. Bedrijfsuitjes in de Ardennen

Hiernaast is Bizon Events actief in de Belgische Ardennen waar we de meest fantastische, leuke, aparte, niet alledaagse en Bizon’dere locaties kennen. Met ruim 30 jaar ervaring kunt u met recht spreken van dé specialist voor bedrijfsevenementen en bedrijfsuitjes in de Belgische Ardennen!

 

3. Bedrijfsuitjes in Friesland, Grou en omgeving

Aangezien Friesland een speciaal plekje heeft in ons hart, zijn wij sinds begin 2012 ook sterk aanwezig met onze programma’s op de Friese Wateren en het prachtige friese landschap. We zijn erg gecharmeerd van Grou en omgeving; enerzijds omdat het een supermooi waterrijk gebied is; anderzijds omdat hier uitstekende horeca-mogelijkheden zijn om uw bedrijfsevent vorm te geven.