Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Personeelsuitje AutoPuzzelRit Leiden

Autopuzzelrit Leiden | AutoRally Leiden
Ga op pad door de prachtige omgeving van Leiden en de Kaag en ga op zoek naar de juiste route...

Programma

De AutoPuzzelRit Leiden: Een uitdagend en afwisselend bedrijfsuitje / teamuitje door de prachtige omgeving rondom Leiden en de Kagerplassen. U zult versteld staan van de mooie wegen en weggetjes…

 

Nadat uw gezelschap is gearriveerd bij de Meelfabriek in Leiden, vindt de briefing van deze Autopuzzelrit plaats. Na de briefing over de te rijden route en het roadbook gaan de teams per tourbeurt (met korte tussenpauzes) van start. Met een team van circa 2-4 personen per auto, gaat u op pad door de prachtige omgeving van Leiden, De Kaag, Oud Ade, Rijpwetering etc.

 

De autopuzzelrit Leiden wordt volgens het bolletje-pijltje principe vormgegeven. Tijdens deze autorally dienen locatie-cases en denkkrakers volbracht te worden, waarmee punten te verdienen zijn. Tijdens deze Autopuzzelrit gaat het niet om de snelheid, maar juist om het goed navigeren en het zo goed als mogelijk volbrengen van de opdrachten.

 

Tijdsduur circa 2 1/2 á 3 uur, maar is natuurlijk een beetje afhankelijk van hoe goed de teams de route weten te volgen…..

 

Tip:
De Autopuzzelrit is ook uitstekend in te zetten als avondprogramma, bijvoorbeeld ná het werk. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden om de Autopuzzelrit te combineren met een hapje eten.

Prijzen

Prijs per persoon: € 59,00

 

De Autopuzzelrit Leiden omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding / instructie door begeleiding;
* Inzet Roadbook met route door omgeving Leiden;
* Denkkrakers + cases verwerkt in programma;
* Overall coordinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement;

 

Bij de Autopuzzelrit Leiden is niet inbegrepen:
* Inzet auto’s (u rijdt met uw eigen auto’s);
* Catering;
* BTW;

 

Prijsstelling bij minimaal 20 deelnemers. Bent u met minder dan 20 personen, dat is geen probleem (dan betaald u een vast tarief van € 1180,00 (excl. BTW)).

Locaties

Leiden is de Sleutelstad. Overal in de stad duiken de sleutels op. Hiernaast staat Leiden uiteraard bekend als oudste universiteitsstad van Nederland, haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje.

Leiden ligt tevens tegen de Kagerplassen aan; een prachtige omgeving voor een AutoRally.

  • AutoPuzzelRit Leiden
  • Catering op aanvraag
€ 59.00 p.p.
Competitief Fun All-season Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact