Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Theater tussen dag en nacht

op de Leidse grachten

Schemerstad Meelfabriek arrangement

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni vindt de veertiende editie plaats van het theaterfestival Schemerstad. Bij dit theater evenement vaart het publiek tijdens de schemering en de daaropvolgende duisternis in boten door de grachten en singels van Leiden en kijkt naar unieke voorstellingen op de wal. Theatraal Leiden op zijn best.

Op zaterdag 8 juni vaart onze BizonSloep speciaal uit voor bewoners van de Meelfabriek voor een avondvullend programma.

Globaal programma

19.45 uur 
Inloop met een welkomstdrankje bij Grutsk

20.00 uur
Inschepen aan boord van de 100% elektrische BizonSloep

20.10 uur
Vertrek vanaf Meelfabriek

20.30 uur
Aanvang 1e voorstelling

Ca. 23.30 uur
Afmeren bij Meelfabriek, einde programma

 

Catering-invulling:
We ontvangen jullie graag bij ons in koffiebar Grutsk rond 19.45 uur met een gezamenlijk welkomstdrankje (aangeboden door Grutsk). Dit programma vindt plaats op basis van BYO (Bring Your Own); jullie mogen dus zelf je eigen hapjes en favoriete drankjes meenemen aan boord, hoe gezellig is dat! Aan boord zullen wij voor nootjes en verse olijven zorgen.

Prijs per persoon € 39,50

Het programma vindt plaats bij minimaal 12 deelnemers. Bij minder goed weer zorgen wij voor poncho’s, etc.

RESERVEER NU ONLINE (beperkt aantal plaatsen beschikbaar)
Online reserveren is mogelijk tot vrijdag 31 mei 2024


GEVARIEERD AANBOD
Ook dit jaar is het de organisatie weer gelukt om een in meerderheid Leids aanbod vast te leggen voor het festival.

Theatergroep Al Dente brengt KING LEAR IN EEN KWARTIER. De ultieme kern van deze Shakespeare klassieker wordt door wel acht acteurs van dit al dertig jaar bestaande gezelschap aan ons voorgeschoteld.

Operagezelschap Collectief Ludvik brengt ons in samenwerking met het Toonkunstkoor Leiden de voorstelling REQUIEM. Met dit muzikale ritueel word afscheid genomen van alles waarvoor je bang kan zijn en waardoor je je kan laten tegenhouden.

Fields of Wonder trakteert ons met WIE VOLGT? op een groteske sneakpreview van een scène uit de nieuwe editie van De Spaanse Hoer die in oktober op De Burcht te zien zal zijn.

Danscollectief DansBlok brengt ons samen met muziektheatercollectief KASSET de voorstelling SPIERGEHEUGEN. Een muziektheaterproductie over de kracht van lichamelijke herinnering.

Daarnaast zal Marcel Harteveld met zijn alter ego personage Cor, voor een welkome lach zorgen met zijn cabareteske performance VOOR DE BUI BINNEN