Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Avond Vaartocht Leiden

Leiden by night
Avond Rondvaart Leiden

Programma

Eén van onze meest gewilde vaartochten door de grachten van Leiden. Neem aan het begin van de avond plaats aan boord van onze luxe, elektrisch aangedreven BizonSloep; wij varen met uw gezelschap geruisloos door Leiden. Geniet tegelijkertijd van heerlijke hapjes en drankjes; uiteraard werken wij samen met lokale leveranciers uit Leiden voor de beste kwaliteit.

 

Na een heerlijke vaartocht door Leiden kunt u uw gezelschap laten afzetten bij één van de gezellige restaurantjes die Leiden rijk is. Wilt u een aantal suggesties? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Indien gewenst halen wij u na het diner weer op bij het restaurant voor een vaartocht in het donker door de Leidsche grachten; uniek en bizon’der om Leiden-by-night te erVAREN.

Prijzen

Neem contact met ons op en we maken graag een voorstel voor uw gezelschap.

info@bizon-events.nl of 071-750 3184

Locaties

Leiden is de Sleutelstad. Overal in de stad duiken de sleutels op. Hiernaast staat Leiden uiteraard bekend als oudste universiteitsstad van Nederland, haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje.

  • Avond rondvaart Leiden
  • Catering op aanvraag
p.p.
Waterrijk Fun Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact