Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Bedrijfsuitje Ardennen OutdoorGame

Het leukste bedrijfsuitje in de Ardennen
Het leukste bedrijfsuitje in de Ardennen; voor iedereen te doen!

Programma

Bedrijfsuitje OutdoorGame

Naast survival en outdooractiviteiten waar de Ardennen om bekend staan is de OutdoorGame het leukste personeelsuitje Ardennen op het gebied van interactiviteit! In dit teamuitje Ardennen worden de teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten. Door een goede samenwerking kunnen punten worden gescoord. Dit leidt tot een stand die online op de Ipads te volgen is.

 

Teams worden uitgerust met een Ipad en een koffertje met diverse materialen. De teams hebben vooraf geen idee waar ze komen in de Ardennen en wat ze op hun pad zullen aantreffen. Punten zijn te verdienen door het juist oplossen van opdrachten op de toegewezen locaties. Gedurende de OutdoorGame worden de teams door de GameControl verrast met bonusopdrachten waar extra punten mee te verdienen zijn. Ook goed en snel navigeren is één van de sleutels naar de overwinning.

 

Dit personeelsuitje Ardennen wordt nog leuker door extra activiteiten toe te voegen. Afhankelijk van uw doelstellingen kunnen elementen als teambuilding en samenwerken in dit bedrijfsuitje in de Ardennen verwerkt worden.

 

De teams lopen hun eigen route, maar kunnen via de Ipads continue (realtime) zien hoe de stand is… dit leidt tot een spannende competitie. Er kan maar één team winnen…

Prijzen

Prijs per persoon: € 75,00 (*)

 

Het bedrijfsuitje Ardennen OutdoorGame omvat:

 • Organisatie en uitvoering van het programma;
 • Begeleiding/instructie door begeleiders;
 • Inzet Ipads;
 • Inzet alle benodigde materialen;
 • Format OutdoorGame Ardennen;
 • Vervoer van materiaal en begeleiders;
 • De gemaakte foto’s worden nadien digitaal verstuurd;
 • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

(*) Minimaal 30 betalende deelnemers

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:

 • Catering;
 • BTW.

Locaties

De bedrijfsuitjes in de Ardennen zijn dichterbij dan u denkt… Op slechts een uur rijden vanaf Maastricht treft u dé omgeving aan perfect geschikt voor uw bedrijfsuitje Ardennen, training of personeelsuitje Ardennen. Diverse outdoor activiteiten variërend van quadrijden, paintball, mountainbiken, klimmen, abseilen, interactieve OutdoorGames, etc. kunt u hier aan den lijve ondervinden. Het niveau van de outdoor activiteiten wordt altijd aangepast aan het sportieve niveau van de deelnemers tijdens onze bedrijfsuitjes Ardennen, waardoor iedereen het naar zijn/ haar zin heeft. Of u bij de Ardennen nu denkt aan survival, outdoor, actief, teambuilding, trainingen óf de diverse activiteiten, wij zullen zorg dragen voor een passend en Bizon’der Ardennen-event. Bedrijfsuitje Ardennen: Voor iedereen te doen!

Referenties

S&H Tyres | Tanee Plat

16 april 2023
Hierbij wil ik je namens het team van S&H Tyres bedanken voor het goede weekend. Iedereen was positief verrast door de locatie van de Ardense Hoeve, ontbijt/lunch/diner en de geplande activiteiten!

A. Schulman - mevr. D. Lambrichs

13 februari 2021
Ik begreep van de productiemanager dat de sfeer in en tussen de groepen als een stuk beter is. Mensen gaan heel anders met elkaar om. De feedback van de mensen is zeer positief en ze kijken al uit naar de volgende teambuilding dag! Nogmaals bedankt voor de superleuke dag en hopelijk tot een volgende keer.

Baker Tilly Berk - mevrouw M. Michael

3 februari 2021
"Hartelijk dank, iedereen is super enthousiast"

Vrije Universiteit Brussel - De heer S. Heyvaert

8 januari 2023
"Bedankt voor de strakke organisatie van het event. Alles is volledig volgens schema verlopen."

Brasserie t Mysterie - mevr. A. Thienpondt

4 augustus 2022
"Iedereen heeft genoten van de activiteiten door jullie georganiseerd. Wij zijn zeker van plan om jullie nogmaals te benaderen!"

Franciscus Ziekenhuis - de heer E. Beekmans

3 december 2023
"We kijken met een zeer tevreden gevoel terug op de OutdoorGame in de Ardennen. Dank voor de prima organisatie".
 • Bedrijfsuitje Ardennen OutdoorGame
€ 75.00 p.p.
Sportief Competitief Teambuilding Fun Outdoor All-season Actief
Offerte aanvragen Contact