Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Bedrijfsuitje SloepenGame Leiden

Het leukste bedrijfsuitje in Leiden met sloepen
Hét personeelsuitje met sloepen door Leiden | Personeelsuitje met sloepen | Groepsuitje Leiden

Programma

Bedrijfsuitje SloepenGame Leiden

Het bedrijfsuitje Sloepen Game Leiden is het leukste groepsuitje in Leiden op het water! In dit personeelsuitje in Leiden worden de teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten op het water.

 

Tijdens het bedrijfsuitje Leiden Sloepen Game worden de teams uitgerust met een GameTablet (incl. een speciaal ontwikkelde App) en een GPS-apparaat. De teams varen met hun sloep door de stad en hebben vooraf geen idee waar ze komen en wat ze zullen aantreffen tijdens dit groepsuitje in Leiden. Punten zijn te verdienen door het zo snel mogelijk oplossen van opdrachten op de toegewezen locaties.

 

Gedurende het personeelsuitje Sloepen Game Leiden worden de teams verrast met bonusopdrachten waar extra punten mee te verdienen zijn. De teams kunnen via de GameTablet continue (realtime) zien hoe de stand is… dit leidt tot een spannende competitie. Er kan maar één team winnen…

Prijzen

Prijs per persoon: € 59,00

 

Het personeelsuitje Leiden Sloepen Game omvat:

 • Organisatie en uitvoering van het programma;
 • Begeleiding/instructie door begeleiders;
 • Inzet GameTablet;
 • Inzet GPS apparatuur;
 • Huur sloepen (circa 7-8 personen per sloep);
 • Vervoer van materiaal en begeleiders;
 • Speciale klantgerelateerde website (voor eindstand en digitale foto’s);
 • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij het personeelsuitje Leiden Sloepen Game is niet inbegrepen:

 • Catering;
 • BTW.

 

Dit groepsuitje Leiden is al mogelijk vanaf 20 deelnemers. Bel voor een vrijblijvende offerte 071-750 3184.

Locaties

Leiden is de Sleutelstad. Overal in de stad duiken de sleutels op. Hiernaast staat Leiden uiteraard bekend als oudste universiteitsstad van Nederland, haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje.

 

Ontdek Leiden vanaf het water

De mooie historische binnenstad van Leiden heeft in totaal ruim 28 kilometer aan grachten en singels. Om over al die grachten en singels te komen heb je bruggen nodig; Leiden telt er maar liefst 88! Leiden laat zich vanaf het water goed bekijken. Vanaf het water ziet de historische stad er heel anders uit.

De Leidse grachten voeren langs de musea, de Leidse hofjes en vele historische gebouwen met prachtige gevels. Daarnaast vind je op de vele plekken nabij de grachten eet- en drinkgelegenheden, vaak met het terras direct aan het water. De Kaag en het Braassemermeer liggen om de hoek; een ideale omgeving voor uw groepsuitje Leiden | Bedrijfsuitje Leiden | Personeelsuitje Leiden.

Foto's en video

400x300 Prijsuitreiking

Referenties

Universiteit Leiden - mevr. F. Ouwerkerk

27 augustus 2017
Hartelijk dank voor de onwijs gezellige ervaring. We hebben genoten. Het was een leuke dag en avond.

Fam. Loof

13 februari 2018
Wij zijn inderdaad nog steeds aan het nagenieten van het feest. Onze gasten komen superlatieven te kort: 'grandioos feest', 'geweldig feest', 'verschrikkelijk genoten', 'voorrecht om erbij te zijn'..... Dank nogmaals voor jullie bijdrage daaraan!

Impressed Druk& Print - mevr. S. Haket

13 mei 2017
"Supergoed geregeld, helemaal top. Dank voor de prettige samenwerking. We komen binnenkort weer bij jullie terug!".

BMT Survey - mevr. S. Rijke

27 juni 2017
Bedankt voor de organisatie. Hele positieve berichten, iedereen heeft genoten! Wat een leuke locatie voor de BBQ. Ik wist zelf niet dat Leiden zo'n leuke stad was. We komen zeker nog een keer terug!

Veelgestelde vragen

Vaarbewijs noodzakelijk?
Nee, de schipper hoeft niet in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Voor aanvang van het programma krijgt de schipper een korte instructie.
Wat als er regen voorspeld is?
De sloepen zijn voorzien van een buiskap, waardoor de bemanning ook bij minder goed weer droog kan zitten. Tevens zullen wij deelnemers voorzien van poncho’s. Ook bij regenachtig weer kan het programma plaatsvinden. Alternatieven in overleg.
Kan de SloepenGame ook op een andere locatie plaatsvinden?
Ja, dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.
 • Bedrijfsuitje Leiden SloepenGame
€ 59 p.p.
Competitief Fun Waterrijk
Offerte aanvragen Contact