Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Bedrijfsuitje weekend Ardennen

Compleet verzorgd bedrijfsweekend in de Ardennen
De Ardennen zijn dichterbij dan u denkt en hebben de laatste jaren een ware 'revival' ondergaan!

Programma

Op de dag van het event verzamelen uw gasten ’s morgens bij uw kantoor en nemen plaats in de gereedstaande touringcars. Waar zal de reis naar toe gaan..? Omgeving Utrecht? Omgeving Eindhoven? Omgeving Maastricht? Omgeving Coo? Ardennen? Op locatie in de Ardennen aangekomen staat er eerst een prima verzorgt lunchbuffet gereed.

 

Vervolgens vindt de briefing van het bedrijfsevenement Ardennen plaats; Uw gasten zullen met behulp van Ipads op pad gaan door de prachtige omgeving van de Ardennen. Onderweg zullen de teams diverse outdoor activiteiten, vraagstellingen, denkkrakers en opdrachten moeten volbrengen. Samenwerking, teamspirit maar vooral een hoop fun zullen deze middag vullen. En het leuke van dit programma is dat de stand real-time te volgen is via de Ipad! Je weet dus exact hoe je eigen team ervoor staat, maar ook die van je collega’s! Spanning tot het eind, want je wilt natuurlijk niet verliezen, toch?

 

Na de welverdiende borrel gaat uw gezelschap naar een uitstekend hotel, waar men zich eerst even kan opfrissen. Na een heerlijk diner / BBQ is het tijd voor de feestavond! De DJ zal ervoor zorgen dat iedereen op de dansvloer komt! Tot in de kleine uurtje kan worden door gefeest.

 

De volgende ochtend, na het ontbijt, volgt er een keuze-programma, bestaande uit; mountainbiken, klimmen, abseilen, orientatietocht of een bezoek aan de grotten. Hierdoor kan iedereen zijn/ haar activiteit kiezen die men leuk lijkt. Na deze activiteiten keren uw gasten moe maar voldaan huiswaarts en wordt iedereen weer keurig naar Nederland terug gebracht.

Prijzen

Richtprijs per persoon vanaf € 500,00

 

Het bedrijfsevenement Ardennen omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding/instructie door begeleiders;
* Vervoer van materiaal en begeleiders;
* Programma OutdoorGame;
* Diner in hotel;
* Overnachting 4* hotel (o.b.v. 2 pers. per kamer);
* Ontbijtbuffet;
* Activiteiten keuze-programma dag 2;
* Lunchpakket terugreis;
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:
* Overige catering;
* Feestavond (zaalhuur, aankleding, DJ);
* Inzet touringcar (prijs is mede afhankelijk van vertreklocatie in Nederland)
* BTW.

Locaties

Op slechts een uur rijden vanaf de Nederlandse grens treft u het plaatsje Coo aan. Coo is ondermeer bekend vanwege de aanwezige watervallen (een toeristische bezienswaardigheid bij uitstek). Het gezellige plaatsje ligt centraal in de Ardennen en biedt de perfecte omgeving voor de diverse Outdooractiviteiten!

 

Tevens ligt Coo in de nabijheid van de mondaine plaats Spa, bekend om het water en haar thermen. Spa biedt hiernaast ook uitstekende mogelijkheden om te verblijven.

Referenties

Contronics | M. Albertus

10 mei 2022
Het was helemaal super en iedereen was uitermate tevreden. Mooie locatie, zeer prettig terras en restaurant. zowel lopend als fietsend. TOP!

Ikea - mevrouw L. Novak

10 mei 2021
"2 top dagen gehad! Alles prima gegaan, leuke relaxte dagen gehad en het werd door de hele groep als TOP ervaren en als goed georganiseerd. Daarbij het contact in het voortraject met kantoor heb ik als zeer prettig ervaren, bedankt hiervoor ."

ING - mevrouw E. de Rek

29 januari 2023
"We hebben erg genoten! Erg naar ons zin gehad, TOP locatie. Heerlijk gegeten en gedronken. We zijn erg tevreden, activiteiten gingen prima. Erg bedankt voor de organisatie, wat mij betreft volgend jaar weer!".
  • Bedrijfsuitje weekend Ardennen
€ 500.00 p.p.
Sportief Competitief Teambuilding Fun All-season Jong & Oud Actief Outdoor
Offerte aanvragen Contact