Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

E-ChopperGame Leiden

Een uniek format waarbij teams zich met stoere elektrische scooters (E-Choppers) verplaatsen langs verschillende Escaperoom-gerelateerde opdrachten in Leiden.
Een uniek format waarbij teams zich met stoere elektrische scooters (E-Choppers) in Leiden verplaatsen langs verschillende EscapeRoom-gerelateerde opdrachten.

Programma

E-ChopperGame Leiden

Een E-Chopper is een 100% elektrische chopper (scooter) met een stoer uiterlijk en een breed stuur, waarmee jullie in teamverband op pad gaan tijdens de E-ChopperGame Leiden. Een unieke spelformat waarbij communicatie, samenwerking én creativiteit voorop staan.

 

Na een duidelijke instructie bij ons op locatie, scant 1 persoon van het team (de TeamCaptain) met zijn/haar smartphone een QR-code om de game te starten. Tijdens het programma worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van 3-5 personen en naast de E-Chopper voorzien van een rugzak met game-elementen. Middels de Bizon Events Games-app op het device van de TeamCaptain, navigeren jullie van locatie naar locatie binnen een vaststaand gebied in Leiden en omgeving. De E-Choppers zijn voorzien van een smartphone houder voor elk type smartphone, zodat je veilig en eenvoudig kunt navigeren.

 

Punten kunnen verdient worden door het vinden én kraken van codes. Hiervoor dienen allerlei EscapeRoom-gerelateerd opdrachten te worden volbracht. Communicatie, samenwerking én creativiteit staan hierbij centraal. Alléén het team dat deze elementen goed weet te combineren zal de meeste punten kunnen scoren en de competitie winnen.

 

De E-Chopper Game is een dynamisch programma waarbij de teams strijden voor de overwinning. Tijdsduur van de E-ChopperGame Leiden is exact 90 minuten. Voordat de timer op 00:00 staat dienen de teams weer terug te zijn op de eindlocatie bij de Meelfabriek van Leiden.

Prijzen

Prijs per persoon € 49,50 incl BTW (€ 40,90 excl. BTW)

Min. 6 / max. 10 deelnemers.

 

Het programma omvat:

 • Begeleiding en instructie;
 • Inzet Bizon Events Games-app;
 • Format E-ChopperGame Leiden;
 • Inzet E-Choppers;
 • Bokaal voor winnend team;
 • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het programma;
 • BTW.

Exclusief:

 • Servicekosten á 2%;
 • Borg voor de E-Choppers.

 

Belangrijk: Voor het rijden met onze E-Choppers is een rijbewijs of een geldig brommer-certificaat een vereiste. Is een deelnemer niet in het bezit van een geldig rijbewijs, geen probleem! Wij beschikken ook over e-bikes. Neem hierover gerust contact met ons op via 071-750 3184.

 

Reserveer hieronder online uw teamuitje E-ChopperGame Leiden
(of vul hiernaast het offerte-aanvraag formulier in).


Veelgestelde vragen

Heb ik een rijbewijs nodig om op een E-Chopper te rijden?
Je moet in het bezit zijn van een geldig brommer-certificaat, rijbewijs A (motor) of rijbewijs B. De bestuurder dient minimaal 18 jaar te zijn.
Welke verkeersregels gelden er als je rijdt op een E-Chopper?
Een E-Chopper valt wettelijk gezien onder de categorie ‘snorfiets’ en heeft daardoor dus ook een ‘blauw’ kenteken. Dit betekent dat snorfietsen op een fietspad moeten rijden, als deze aanwezig is. Het spreekt voor zich dat rijden op een voetpad(stoep) en bellen op de E-Chopper natuurlijk niet is toegestaan.
Moet ik borg betalen?
Ja, per E-Chopper rekenen wij een borg. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. De borg betaal je vooraf ter plaatse; dat kan per PIN of contant. We geven je een gave, mooie en goede E-Chopper mee. Zorg jij ervoor dat onze E-Chopper ook weer netjes terugkomt? Dan kan krijg je uiteraard je borg weer netjes terug.
Hoe zit het met de verzekering?
Onze E-Choppers zijn WA-verzekerd. Dat betekent dat schade aan anderen is gedekt. Mocht je zelf schade veroorzaken aan de E-Chopper, dan ben je ook zelf verantwoordelijk voor de (herstel) kosten. In eerste instantie worden de kosten verrekend met de borg. Eventuele schade dient direct na afloop vergoed te worden. Wij beoordelen bij terugkomst elke E-Chopper.
Moet ik een helm dragen?
Ja, voor bestuurders van snorfietsen geldt een helmplicht. We hebben meerdere maten beschikbaar (incl. haarnetjes)
Hoe hard rijdt een E-Chopper?
Een E-Chopper valt onder de categorie ‘snorfiets’ en gaat maximaal 25 km per uur.
 • E-ChopperGame Leiden
 • Catering op aanvraag
€ 49.50 p.p.
Competitief Outdoor Teambuilding Fun Actief
Offerte aanvragen Contact