Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

EscapeRoom Leiden Meelfabriek

Durven jullie de uitdaging aan?
EscapeRoom Leiden Meelfabriek

Programma

EscapeRoom Leiden Meelfabriek

Opgesloten op een unieke locatie in Leiden; De verlaten Meelfabriek. Wat heeft zich hier afgespeeld? Zoek de verborgen aanwijzingen en ontsnap binnen een uur weer uit de kamer. Een uniek spel waar samenwerking, communicatie en creativiteit voorop staat.

 

Onze format is eenvoudig: Met 3 tot 7 personen gaan jullie een verlaten kamer binnen in een leegstaand industrieel pand… Vervolgens sluit de deur… De tijd tikt de minuten weg, jullie hebben er slechts 60 tot jullie beschikking, om de uitweg uit deze kamer te vinden.

 

Good luck!

Prijzen

Maandag t/m zondag
€115,- per tijdsblok

Reserveren? Dit kan direct online!

Locaties

Rondom de historische binnenstad ligt sinds 1659 een zes kilometer lange vestinggracht waar onder andere De Meelfabriek aan ligt. De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de lokatie – dicht tegen het historische centrum van Leiden – maken De Meelfabriek uniek. DE unieke en bizon’dere locatie wordt de aankomende jaren vormgegeven met functies en gebouwen die net even anders zijn. Geen doorsnee appartementen maar lofts, geen grote warenhuizen maar bizon’dere winkeltjes. Oude, industriële gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en er worden nieuwe gebouwen toegevoegd. Kijk maar eens op www.demeelfabriek.nl 

Foto's en video

Referenties

De Sleutels | Sandra Tijsma

18 juli 2019
We zijn echt tevreden en natuurlijk trots dat we de EscapeRoom gehaald hebben binnen de tijd :) Namens het hele team, bedankt voor deze leuke ervaring!

Marijke van der Lee

24 februari 2018
Leuke opdrachten en heel leuk dat wij ook veel leerden over de Meelfabriek.

Jacqueline

7 februari 2018
Heel vet en gelukkig geen horror! Je bent met een klein groepje constant bezig met het zoeken naar clues voor de beste tijd. Zorg wel voor een gezellig team, anders is het waarschijnlijk super frustrerend.

Nathalie

1 februari 2018
I do not have a very big experience in escaping, but I've seen some rooms before, and this one is certainly one of the best! The story is great, the puzzles are balanced: everything is possible to solve, but not so easily. I loved the location (but I won't give away the details) and the organizer was very nice to us. My advice: try it yourself!

Bas

14 januari 2018
"Prachtige locatie met heel veel geschiedenis. De sfeer wordt gelijk gezet als je een verlaten meelfabriek in loopt en opgesloten wordt in een kamer, waar je binnen een uur uit moet ontsnappen. Het was voor de meeste van de groep de eerste escaperoom. Veel puzzeltjes en raadsels later waren we na 48 minuten weer buiten. Wat ons betreft zeker een aanrader als je van puzzelen/raadsels houdt. Ook mooi dat er een heel verhaal om heen zit die aansluit bij de geschiedenis van het gebouw. Ook erg leuk als bedrijfsuitje".

Jean

14 januari 2018
Leuke escape room op een voor leiden historische plek in de oude meelfabriek die al bijna 30 jaar leegstaat. Prachtig gebouw dat het extra spannend maakt. Goede begeleiding en uitleg. Voor verschillende leeftijden geschikt.

Veelgestelde vragen

Kan de EscapeRoom ook gespeeld worden door mensen die geen Nederlands spreken?
De taal die nodig is om de puzzels, raadsels en mysteries op te lossen is universeel. Bij de reservering kan gekozen worden voor de voertaal Nederlands OF Engels. Geschreven teksten als briefing vooraf en eventuele hints, zullen in gekozen taal gegeven worden.
Wat is de minimumleeftijd om deel te nemen aan de EscapeRoom-Leiden?
Onze EscapeRoom bieden wij aan in twee verschillende formats: KidsEscapeRoom en onze reguliere EscapeRoom. De naam KidsEscapeRoom geeft al weer dat het speciaal voor kinderen (8-13 jaar) is. Voor onze reguliere EscapeRoom adviseren wij dan ook een minimum leeftijd van 13 jaar. Om de opdrachten, raadsels en puzzels op te lossen adviseren wij echter wel dat er minimaal één volwassen persoon aanwezig is tijdens deelname van de reguliere EscapeRoom door personen jonger dan 16 jaar.
Waar kan ik mijn auto parkeren?
Jullie kunnen parkeren rondom De Meelfabriek en Zijlsingel. Parkeren op het Lakenplein (1 minuut lopen) of omliggende wegen is betaald parkeren. Op loopafstand bevindt zich ook de parkeergarage 'Haarlemmerstraat' (Middelstegracht 50, 2312 TX Leiden).
Waar is de entree van EscapeRoom Leiden Meelfabriek?
De ingang van De Meelfabriek is gelegen aan de Oosterkerkstraat, tegenover het Katoenpark. Je vindt hier een groot zwart hek met de tekst 'De Meelfabriek' aan de bovenzijde.
  • EscapeRoom Leiden Meelfabriek
  • Catering op aanvraag
€ 23.00 p.p.
Teambuilding Fun Indoor All-season Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact