Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Kids EscapeGame

Speciaal voor kinderfeestjes - kinderpartijen groter dan 7 kinderen. Een uitdagend Escape-programma voor kids.
Weten jullie uit handen van de boeven te blijven en de meeste punten te verdienen?

Programma

Kids EscapeGame Leiden

Speciaal voor kinderpartijen in Leiden (kids tussen 8 en 12 jaar) hebben wij een Kids EscapeGame format ontwikkeld.

 

Een uitdagende format waarbij de kids zich met een Ipad een weg banen langs verschillende leuke opdrachten. Hierbij is met elkaar samenwerken erg belangrijk. Tegelijkertijd worden de diverse zintuigen en capaciteiten van de kids getest. Binnen een vaststaand speelgebied rondom de oude Meelfabriek dienen op diverse locaties de opdrachten opgelost te worden.

 

Tijdens de EscapeGame worden de kinderen verdeeld in kleinere teams van ongeveer 5 tot 7 personen en voorzien van een Ipad en koffer met diverse elementen. Wij vragen per team 1 volwassene om mee te lopen met de kinderen gedurende de Game. Hiervoor dient u zelf zorg te dragen.

 

De kids-teams verplaatsen zich van locatie naar locatie. Eenmaal op de juiste locatie opent de opdracht automatisch in het scherm van de Ipad. Door het juist oplossen van een opdracht kunnen punten verdient worden. Maar pas op! Tijdens het spel komen er ook boeven (virtueel) tevoorschijn die uit zijn op de door jullie verdiende punten.

Weten jullie uit handen van de boeven te blijven en de meeste punten te verdienen?

 

Onderdeel van deze format kán de échte EscapeRoom van de Meelfabriek zijn. Dit is mede afhankelijk van de groepsgrootte en beschikbaarheid van de EscapeRoom. Bij deze opdracht worden de teams opgesloten in een oud deel van de Meelfabriek en gaan zij op zoek naar de verborgen aanwijzingen in deze ruimte om te ontsnappen. Een unieke format waar samenwerking, communicatie en creativiteit voorop staat!

 

Prijzen

Richtprijs per persoon: € 29,50

Prijzen zijn op aanvraag. Deze zijn namelijk afhankelijk van het aantal personen / aantal teams, eventuele aanpassing in start- of eindlocatie, etc.

Het verjaardagspartijtje Kids EscapeGame Leiden is al mogelijk vanaf 8 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 071-750 3184.

Locaties

De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de locatie – dicht tegen het historische centrum van Leiden – maken De Meelfabriek uniek. Deze unieke locatie wordt ingevuld met functies en gebouwen die net even anders dan anders zijn. Geen doorsnee appartementen maar lofts. Geen grote warenhuizen maar bijzondere winkeltjes.

 

Het masterplan voor de nieuwe Meelfabriek is omvangrijk en beslaat maar liefst circa 46.000 m² vloeroppervlakte. Oude, industriële gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en er worden nieuwe gebouwen toegevoegd.

Foto's en video

750x400 MF-VDW12 GD&P

Referenties

Gabi

15 juni 2020
Super bedankt! Ook voor de ochtend. En mijn complimenten voor hoe jullie het aan hebben gepakt: heel geduldig (ook als de vingers bleven komen), duidelijk, vrolijk, vriendelijk en enthousiast.
  • Kids EscapeGame
€ 29.50 p.p.
Actief Competitief Outdoor Fun All-season
Offerte aanvragen Contact