Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

EscapeGame Leiden

Speciaal voor gezelschappen groter dan 7 personen. Een fantastische format waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten.
EscapeGame Leiden: speciaal voor grote groepen! Een uitdagende format waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Een unieke spelformat waarbij communicatie, samenwerking en creativiteit voorop staat.

Programma

Teamuitje EscapeGame Leiden

BizonEvents organiseert de EscapeGame format, geïnspireerd op onze EscapeRoom in de Meelfabriek van Leiden. Speciaal voor gezelschappen groter dan 7 personen. Een uitdagende format waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Hierbij is teamwork belangrijk en worden alle zintuigen en capaciteiten van de teamleden tot het maximale getest. Op diverse locaties rondom de oude Meelfabriek van Leiden lossen de teams een klein stukje van de puzzel op.

 

Tijdens het programma worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van ongeveer 5 tot 7 personen en voorzien van een tablet. De teams verplaatsen zich van plek naar plek binnen een vaststaand gebied in Leiden rondom de oude Meelfabriek. Om codes te vinden én te kraken dienen allerlei opdrachten te worden volbracht. Hierbij kan worden gedacht aan breinkrakers, logi-puzzels, vinden van hints en aanwijzingen op geheimzinnige locaties, foto-opdrachten, etc.. Alléén het team dat deze elementen goed weet te combineren zal de meeste punten kunnen scoren. De tijd tikt… We zijn begonnen…!

 

Onderdeel van deze format kan de échte EscapeRoom van de Meelfabriek zijn. Dit is mede afhankelijk van de groepsgrootte. Hierbij worden de teams opgesloten in een oud deel van de Meelfabriek. Zoek de verborgen aanwijzingen in deze ruimte en ontsnap uit onze EscapeRoom kamer. Een unieke format waar samenwerking, communicatie en creativiteit voorop staat!

 

De EscapeGame is ook mogelijk zonder onze EscapeRoom in te zetten. We kunnen de EscapeGame dan zelfs op elke gewenste locatie in de stad laten starten en eindigen… We kunnen dus de EscapeGame bijvoorbeeld vanaf uw kantoor of werkplek laten plaatsvinden…. Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Mogelijk voor groepen vanaf 8 tot 1500 personen.

Prijzen

Richtprijs per persoon: € 32,00

 

Prijzen zijn op aanvraag. Deze zijn namelijk afhankelijk van het aantal personen / aantal teams, eventuele aanpassing in start- of eindlocatie, etc.

 

Teamuitje EscapeGame Leiden is al mogelijk vanaf 8 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 071-750 3184.

Locaties

De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de locatie – dicht tegen het historische centrum van Leiden – maken De Meelfabriek uniek. We gaan deze plek invullen met functies en gebouwen die net even anders zijn. Geen doorsnee appartementen maar lofts, geen grote warenhuizen maar bijzondere winkeltjes. Het masterplan voor de nieuwe Meelfabriek is omvangrijk en beslaat maar liefst circa 46.000 m² vloeroppervlakte. Oude, industriële gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en er worden nieuwe gebouwen toegevoegd.

Referenties

Ellen Smit

17 mei 2018
Het was ontzettend leuk afgelopen dinsdag! Iedereen was enorm enthousiast over de EscapeGame. Hartelijk bedankt voor alles!

De Haardstee | Daniëlle Griffioen

20 april 2018
Namens mijn collega’s wil ik jullie hartelijk bedanken voor de leuke middag die we afgelopen vrijdag 20 april gehad hebben. Het weer zat natuurlijk ook enorm mee, maar daarnaast vonden wij het allemaal een erg leuke activiteit!

Heineken | Karen Doesburg Smits

12 april 2018
De groep vond het geweldig! Jullie bevlogenheid was erg mooi om te mogen ervaren. :-) Super bedankt voor de dag! We hebben genoten!

Alliander | Tristana Chakawri

10 april 2018
Bedankt voor de leuke dag! Het afstemmen en meedenken in de organisatie vond ik heel fijn verlopen, bedankt daarvoor.

Roos van de Voordt

2 maart 2018
"De EscapeGame rondom de Meelfabriek in Leiden was een verrassende teambuilding. De begeleiding was goed, leuke opdrachten, mooie afsluiting: een aanrader!"

Tante Kee

1 maart 2018
"Het spel was super gaaf! Heel leuk om te zien dat iedereen behoorlijk z’n best deed en de teamspirit zat er goed in! Naderhand kregen we ook van iedereen te horen dat ze het zo geweldig vonden! Bedankt weer voor deze bijdrage aan ons personeelsuitje!"
  • EscapeGame Leiden Meelfabriek
  • Catering op aanvraag
€ 32 p.p.
Competitief Rolstoelvriendelijk Teambuilding Fun Outdoor All-season Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact