Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

EscapeGame Leiden

Een fantastische format waarbij teams zich met Ipads een weg banen door Leiden langs verschillende uitdagende opdrachten
EscapeGame Leiden: speciaal voor grote groepen! Een uitdagende format waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Een unieke spelformat waarbij communicatie, samenwerking en creativiteit voorop staat.

Programma

Teamuitje EscapeGame Leiden

BizonEvents organiseert de EscapeGame format, geïnspireerd op onze EscapeRoom in de Meelfabriek van Leiden. Speciaal voor grotere gezelschappen / afdelingen / teams / organisaties. Een uitdagende format waarbij teams zich met Ipads een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Hierbij is teamwork belangrijk en worden alle zintuigen en capaciteiten van de teamleden tot het maximale getest. Op diverse locaties in de stad lossen de teams diverse puzzels op.

 

Tijdens het programma worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van ongeveer 5 tot 7 personen en voorzien van een tablet. De teams verplaatsen zich van plek naar plek binnen een vaststaand gebied in Leiden, rondom de oude Meelfabriek. Om codes te vinden én te kraken dienen allerlei opdrachten te worden volbracht. Hierbij kan worden gedacht aan breinkrakers, logi-puzzels, vinden van hints en aanwijzingen op geheimzinnige locaties, foto-opdrachten, etc.. Alléén het team dat deze elementen goed weet te combineren zal de meeste punten kunnen scoren. De tijd tikt… We zijn begonnen…!

 

Een unieke format waar samenwerking, communicatie en creativiteit voorop staat! We kunnen de EscapeGame zelfs op elke gewenste locatie in de stad laten starten en eindigen… We kunnen dus de EscapeGame bijvoorbeeld vanaf uw kantoor of werkplek laten plaatsvinden…. Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Mogelijk voor groepen vanaf 8 tot 1500 personen.

Prijzen

Prijs per persoon: € 35,00

 

Teamuitje EscapeGame Leiden is al mogelijk vanaf 12 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 071-750 3184.

Locaties

De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de locatie – dicht tegen het historische centrum van Leiden – maken De Meelfabriek uniek. We gaan deze plek invullen met functies en gebouwen die net even anders zijn. Geen doorsnee appartementen maar lofts, geen grote warenhuizen maar bijzondere winkeltjes. Het masterplan voor de nieuwe Meelfabriek is omvangrijk en beslaat maar liefst circa 46.000 m² vloeroppervlakte. Oude, industriële gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en er worden nieuwe gebouwen toegevoegd.

Referenties

Akzo Nobel | Rosemarie Hoogervorst

31 januari 2020
Lovende kritieken ontvangen van mijn collega’s. Het was wederom TOP!!

Dianne van de Rijt

15 december 2019
Het was van begin tot einde Top. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Dank voor de goede service en de leuke game!

Anne van den Berg

9 oktober 2019
Wij hebben het super leuk gehad! Heel erg bedankt voor de goede service

RWV | Sabrine van der Woerd

20 augustus 2019
Iedereen heeft enorm genoten en plezier gehad. Het is het gesprek van de dag op kantoor en iedereen loopt met een grote glimlach rond. De organisatie, spel, prijsuitreiking, alles was top geregeld! Bedankt voor deze leuke ervaring!

DPS Group | Karin Kamphorst

16 juli 2019
We hebben het event erg leuk gevonden. Heel erg bedankt voor de goede organisatie, en het enthousiasme waarmee het uitgelegd werd.

Shama Doerga | Provincie Zuid-Holland

25 juni 2019
De reacties waren ronduit zeer positief over de organisatie en over het spel! Unieke locatie, fijn ontvangst en memorabele afsluiting. De EscapeGame is uitstekend als teambuilding. De rol die elke teamspeler inneemt, komt in principe ook wel overeen met het beeld en de gedragskenmerken en die wij van elkaar als collega’s hebben. Maar voorgenoemde wordt tijdens het spel juist overstegen, zeer verrassend dus! Zeker aan te raden bij onze andere bureaus binnen onze afdeling!
  • EscapeGame Leiden Meelfabriek
€ 35.00 p.p.
Competitief Rolstoelvriendelijk Teambuilding Fun Outdoor All-season Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact