Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Beach EscapeGame Noordwijk

EscapeGame op het strand van Noordwijk
Beach EscapeGame Noordwijk: speciaal voor grote groepen!

Programma

Daar sta je dan.. met je team, een koffer met op het eerste gezicht zinloze materialen en een Ipad met interactieve kaart van Noordwijk.

Opdracht: kluizen kraken op het strand en in het duingebied van Noordwijk en met je team zoveel mogelijk geld buit maken. Op de interactieve kaart is duidelijk te zien waar de verschillende kluizen in het gebied te vinden zijn. Daarnaast is er van iedere kluis informatie beschikbaar over de eigenaar en het geldbedrag wat er in de kluis ligt. Met je team kun je nu een strategie gaan uitstippelen. Zodra het plan is vastgesteld kunnen jullie op pad, want enkel als jullie dicht genoeg bij de kluis staan kan een poging gewaagd worden de code te kraken.

 

Als jullie als team begonnen zijn aan het kraken van de code is er geen weg terug! Met de aanwijzingen op de Ipad en de materialen in de koffer moet de enige juiste 4-cijferige code bepaald worden. Er is maar één mogelijkheid om de juiste code in te voeren en dat dan ook nog eens binnen de gestelde tijd! Hebben jullie op tijd de juiste code ingevoerd, dan kunnen jullie rustig uitademen en de virtuele euro’s in jullie zak stoppen.

 

Op de tablet tikt de tijd verder. Hoeveel kluizen jullie kraken mogen jullie zelf weten, als jullie je maar melden op de eindlocatie voordat de timer op 00:00 staat….

 

Het leuke van dit bedrijfsuitje Beach EscapeGame Noordwijk is dat het bijvoorbeeld ook uitstekend te combineren is met uw meeting of in te zetten als vergaderbreak. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijzen

Prijs per persoon: € 45,00

 

De Beach EscapeGame Noordwijk omvat:

  • Voorbereiding;
  • Organisatie en uitvoering van het programma;
  • Alle benodigde materialen voor uitvoering van het programma;
  • Format EscapeGame Noordwijk;
  • Gebruik van Ipads (incl. data);
  • Prijs voor het winnende team;

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:

  • Aanvullende catering;
  • BTW.

 

Dit programma is al mogelijk vanaf 20 deelnemers. Bel voor een vrijblijvende offerte 071-750 3184

Locaties

In Noordwijk werken wij nauw samen met Nomade Beach House; het is een eigentijdse plek op het prachtige Noordwijkse strand. Ervaar de ultieme strandbeleving op het riante terras van Nomade Beach House. Op het terras vindt u heerlijke zithoekjes en loungebanken. Er zijn genoeg heerlijk plekjes waar u uit de wind kunt plaatsnemen. Bijkomend voordeel van deze bizon’dere locatie: Nomade Beach House is 12 maanden per jaar geopend.

Referenties

TW3 | Mariska Verwaal

5 juli 2019
Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad, zijn uiteindelijk nog op de Grent beland, goede tip! We zullen jullie zeker benaderen mochten het zich weer voordoen. Nogmaals bedankt.

Janssen Biologics

13 mei 2019
Het was weer helemaal top! Dank jullie wel voor de organisatie.

Sportbedrijf Drachten - mevrouw M. Spijkerman

25 juni 2018
"We hebben een leuke dag gehad en alles was hartstikke goed voor elkaar. Ikwil je bedanken voor de snelle manier van organiseren!"
  • Bedrijfsuitje Noordwijk EscapeGame
€ 45.00 p.p.
Sportief Competitief Teambuilding Fun Outdoor Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact