Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Office EscapeGame | EscapeRoom op kantoor

De leukste EscapeGame / EscapeRoom bij jullie op kantoor!
De leukste EscapeGame / EscapeRoom bij jullie op kantoor!

Programma

The Office EscapeGame….

 

In plaats van dat jullie met je hele team of organisatie naar een EscapeRoom komen, komen wij met onze EscapeGame naar jullie kantoor / office. Hier gaan jullie de Office EscapeGame format beleven, geïnspireerd op de bekende EscapeRooms. Een uitdagende format waarbij teams zich met een Ipad een weg banen langs verschillende EscapeRoom-gerelateerde opdrachten, maar dan bij jullie op kantoor! Hierbij is teamwork belangrijk en worden alle zintuigen en capaciteiten van de teamleden tot het maximale getest!

 

Voorafgaand aan de kantoor EscapeGame worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van ongeveer 5 tot 7 personen. De teams verplaatsen zich van plek naar plek binnen (of buiten) jullie kantoor. Om de codes te kraken dienen allerlei opdrachten te worden volbracht. Hierbij kan worden gedacht aan foto-opdrachten, breinkrakers, logi-puzzels, etc..  Kortom: EscapeRoom gerelateerde opdrachten. Welk team weet de meeste punten te scoren binnen de beschikbare tijd. De tijd tikt… We zijn begonnen…!

 

Voordelen van onze EscapeRoom op kantoor:

  • De EscapeGame op kantoor is voor iedereen toegankelijk
  • Jullie gezelschap hoeft zich niet te verplaatsen (de Game kan dus prima na werktijd plaatsvinden)
  • De Office EscapeGame kan altijd doorgaan, aangezien het indoor plaatsvindt (niet afhankelijk van het weer)
  • De Kantoor EscapeRoom kan op elk gewenst moment plaatsvinden (dus niet afhankelijk van vaste tijdsblokken zoals vaak bij EscapeRooms het geval is)

Prijzen

Richtprijs per persoon: € 59,00

 

Prijzen voor de Office EscapeGame zijn op aanvraag. Deze zijn namelijk afhankelijk van het aantal personen / locatie van jullie kantoor /beschikbare ruimtes binnen jullie kantoor, etc.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 071-750 3184.

Locaties

We kunnen de Office EscapeRoom op elke gewenste locatie vormgeven, door heel Nederland. Het beste komt deze format tot haar recht, als er diverse ruimtes binnen jullie kantoor ingezet kunnen worden. Hebben jullie meerdere verdiepingen? Gaaf!! Dat maakt deze format alleen nog maar leuker!

Als het je leuk lijkt om de Office EscapeGame bij jullie op kantoor te spelen, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we even overleggen met elkaar hoe we deze unieke format het beste bij jullie op locatie kunnen vormgeven. Wij zijn te bereiken op 071-750 3184.

Foto's en video

KantoorGame Bizon_01 KantoorGame_02

Veelgestelde vragen

  • Office EscapeGame
€ 59.00 p.p.
Competitief Teambuilding Fun All-season Indoor Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact