Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

RembrandtGame Leiden

Aan jullie de eer om Rembrandt te helpen met het verdienen van voldoende florijnen, zodat hij zich daarna samen met Saskia van Uylenburgh in Amsterdam kan gaan vestigen.
Gebaseerd op het verhaal rondom Rembrandt zijn eerste levensjaren in Leiden.

Programma

RembrandtGame Leiden als uitje

In het voorjaar van 1633 maakte Rembrandt kennis met Saskia van Uylenburgh. Maar om deze bizon’dere vrouw te mogen trouwen, was het in die periode gebruikelijk om toch wel een ‘aanzienlijk bedrag in florijnen’ te hebben verdiend. Een vrouw die omringd is door wereldse types gaat natuurlijk niet zomaar trouwen met een schildersjongen uit Leyden.

Aan jullie de eer om onze Leydse schildersjongen te helpen met het verdienen van voldoende florijnen, zodat hij zich daarna samen met Saskia van Uylenburgh in Amsterdam kan gaan vestigen om haar vervolgens ten huwelijk te gaan vragen.

 

Tijdens het programma worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van ongeveer 5 tot 7 personen en voorzien van een Game-tablet en houten koffer met elementen die bijdragen aan het oplossen van de diverse opdrachten. De teams verplaatsen zich van (Rembrandt)locatie naar (Rembrandt)locatie, in het centrum van Leiden. Locaties die de teams aandoen zijn uiteraard Rembrandt-gerelateerd en verbergen een mooi verhaal.

Weten jullie door het volbrengen van de opdrachten de codes te kraken om zo uiteindelijk voldoende florijnen te verdienen?

Prijzen

Richtprijs per persoon: € 37,50

 

De RembrandtGame omvat:

  • Voorbereiding;
  • Organisatie en uitvoering van het programma;
  • Alle benodigde materialen voor uitvoering van het programma;
  • Format RembrandtGame Leiden;
  • Gebruik iPad met 4G internet;
  • Prijs voor het winnende team;
  • Corona-proof hygiënemaatregelen.

Prijzen zijn op aanvraag. Deze zijn namelijk afhankelijk van het aantal personen / aantal teams, eventuele aanpassing in start- of eindlocatie, etc.

De RembrandtGame Leiden is mogelijk vanaf 10 personen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 071-750 3184.

  • RembrandtGame Leiden
€ 37.50 p.p.
Competitief Outdoor Informatief Fun Teambuilding
Offerte aanvragen Contact