Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Borrelboot Leiden

Er is altijd IETS te vieren
De leukste borrelboot in Leiden

Programma

Verzamel je leukste collega’s, vrienden en kennissen en geniet samen van een gezellige vaartocht door Leiden. Aan boord van onze luxe BizonSloep staan heerlijke hapjes en drankjes reeds gereed, zodat het jullie aan niets hoeft te ontbreken.

Met lekkere hapjes waar je blij van wordt! Je kunt hierbij denken aan een heerlijke lokale boerenkaas, gedroogde worst, vers fruit, gedroogde zuidvruchten, nootjes , zoute stengels, heerlijke olijfjes. Een lust voor oog en mond!

Aan boord hebben wij natuurlijk ook heerlijke gekoelde drankjes voor jullie gereed staan, voor ieder wat wils. Onze drankjes bestaan uit (lokale) biertjes, witte wijn, rosé, diverse soorten bizon’dere sappen/fris en Earth Water.

 

Onze elektrische aangedreven BizonSloep ligt standaard afgemeerd aan de kade bij de Meelfabriek in Leiden. Indien gewenst kunnen we jullie op elke gewenste locatie in Leiden ophalen en weer afzetten. Een rondvaart in Leiden is ideaal geschikt om met uw eigen gezelschap heerlijk op het water te relaxen, een feestje te vieren, als afdelingsuitje Leiden, teamuitje of vriendenuitje.

Prijzen

Borrelboot Leiden

Het borrel-arrangement bestaat uit:
– Lekkere hapjes
– Lokale biertjes
– Witte wijn
– Rosé
– Fris en sap
– Water met en zonder bubbels
– Vaartocht door Leiden, incl. schipper

 

Prijs op aanvraag; is mede afhankelijk van jullie gewenste vaartijd.

 

Locaties

Leiden staat o.a. bekend om haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje Leiden of teamuitje Leiden.

 

En het leuk is; we kunnen jullie op diverse locaties in Leiden ophalen / afzetten. Informeer naar de mogelijkheden!

  • Borrelboot Leiden
p.p.
Fun Waterrijk Jong & Oud Outdoor
Offerte aanvragen Contact