Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

VrijMiBo Borrelboot

Er is altijd IETS te vieren
De leukste VrijMiBo in Leiden

Programma

Verzamel je leukste collega’s, vrienden en kennissen en geniet samen van een gezellige vaartocht door Leiden. Aan boord van onze luxe BizonSloep staan heerlijke hapjes en drankjes reeds gereed, zodat het jullie aan niets hoeft te ontbreken.

Er wordt een lekkere verse borrelbox voor u gemaakt door de Blauwe Tafel, onze vaste locale cateraar. Een overvolle box waar je blij van wordt! Met  2 boerenkazen en voor de liefhebbers ook n Franse, gedroogde worst van de Lakenvelder koe, vers fruit, gedroogde zuidvruchten, nootjes , zoute stengels, rauwkost met n verse tzatziki en heerlijke olijfjes. Een lust voor oog en mond!

Aan boord hebben wij natuurlijk ook heerlijke gekoelde drankjes voor jullie gereed staan, voor ieder wat wils. Onze drankjes bestaan uit (lokale) biertjes, witte wijn, rosé, diverse soorten bizon’dere sappen/fris en Earth Water.

 

Onze elektrische aangedreven BizonSloep ligt standaard afgemeerd aan de kade bij de Meelfabriek in Leiden. Indien gewenst kunnen we jullie op elke gewenste locatie in Leiden ophalen en weer afzetten. Een rondvaart in Leiden is ideaal geschikt om met uw eigen gezelschap heerlijk op het water te relaxen, een feestje te vieren, als afdelingsuitje Leiden, teamuitje of vriendenuitje. Deze VrijMiBo vaartocht is al mogelijk bij minimaal 5 personen!

 

Coronaproof

Door de grootte van de BizonSloep kunnen wij in deze Corona-tijd circa 8 tot 10 gasten verwelkomen aan boord (aantal personen is afhankelijk van de samenstelling van uw gezelschap, informeer hiervoor even naar de mogelijkheden). Bekijk hier onze Corona-proof maatregelen we die voorafgaand, tijdens en na elke vaartocht treffen.

Prijzen

VrijMiBo Borrelboot Leiden € 39,00 p.p.

Het VrijMiBo borrel-arrangement bestaat uit:
– 2 boerenkazen (voor de liefhebbers ook n Franse)
– Gedroogde worst van de Lakenvelder koe
– Vers fruit
– Gedroogde zuidvruchten
– Nootjes en zoute stengels
– Rauwkost met verse tzatziki
– Olijfjes
– Lokale biertjes
– Witte wijn
– Rosé
– Fris en sap
– Water met en zonder bubbels
– Vaartocht van 5 kwartier door Leiden, incl. schipper

Locaties

Leiden staat o.a. bekend om haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje Leiden of teamuitje Leiden.

  • VrijMiBo Borrelboot Leiden
€ 39 p.p.
Fun Waterrijk Jong & Oud Outdoor
Offerte aanvragen Contact