Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Rondvaart Leiden Luxe

Luxe rondvaart in Leiden; heerlijk door de grachten varen (Corona proof)
Heerlijk geruisloos varen met de elektrisch aangedreven BizonSloep

Programma

Luxe rondvaart in Leiden

Heeft u iets speciaals te vieren? Of het nu gaat om de verjaardag van je beste vriend(in), een jubileum, promoveren of een zakelijk event. Wij hebben we altijd een passende vaartocht voor een geslaagde prive boottocht door Leiden.

 

Onze BizonSloep is in deze Corona-tijd geschikt voor een vaartocht van 8 tot 10 personen en kan bij minder goed weer overkapt worden. Hierdoor kan uw rondvaart door Leiden altijd plaatsvinden. We bieden vaartochten aan vanaf 1 uur, maar als u langer wilt varen is dat uiteraard ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden voor uw gezelschap.

 

We hebben een brede keuze uit heerlijke hapjes en drankjes aan boord. We werken samen met alleen de beste restaurants in Leiden, indien gewenst zetten we uw gezelschap af bij één van deze restaurants voor een heerlijk aansluitend diner. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden om uw luxe rondvaart – boottocht Leiden helemaal ‘af’ te maken.

 

Corona proof

Door de grootte van de BizonSloep kunnen wij in deze Corona-tijd circa 8 tot 10 gasten verwelkomen aan boord (aantal personen is afhankelijk van de samenstelling van uw gezelschap, informeer hiervoor even naar de mogelijkheden). Bekijk hier onze Corona-proof maatregelen we die voorafgaand, tijdens en na elke vaartocht treffen.

Prijzen

Prijs op aanvraag; neem gerust contact met ons op voor meer info via 071-750 3184.

Locaties

Ontdek Leiden vanaf het water

Leiden heeft, op onze hoofdstad na, het meeste water binnen haar grachten stromen. De mooie binnenstad van Leiden heeft maar liefst 28 km. aan singels en grachten. Dus een ideale stad om een mooie rondvaart door Leiden vorm te geven. Om over al die grachten en singels te komen heb je bruggen nodig. De Leidse binnenstad telt er maar liefst 88. Wij bieden een breed en divers aanbod om bijv. te kunnen varen en eten in Leiden. Vanaf het water ziet de historische stad met en een mooie vaartocht heel anders uit.

 

De Leidse grachten voeren langs de musea, de Leidse hofjes en vele mooie historische gebouwen met prachtige gevels. Daarnaast vind je op de vele plekken nabij de grachten eet- en drinkgelegenheden. Vaak met het terras direct aan het water. De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje.

Referenties

TUI | Jantine Beil

2 juni 2020
Wij werken al aan aantal jaren samen met Marcel en daarom lag het voor de hand om Bizon Events in te schakelen voor ons jaarlijkse afdelingsuitje. Na het succes van vorig jaar, zijn we ook dit jaar gaan varen in de fantastische sloep van Marcel. Dit keer zonder een spelelement, maar ook dat is mogelijk. Fijne en duidelijke communicatie vooraf om onze wensen af te stemmen en Marcel regelt vervolgens alles. Onze afdeling organiseert vele reizen en events, dus heerlijk om dit bij ons eigen uitje volledig uit handen te kunnen geven. Het weer zat gelukkig mee, de zon brak zelfs door toen we op de sloep zaten. Al varend door de grachten van Leiden ontbrak het ons aan niets; heerlijke hapjes & drankjes en een lekker muziekje op de achtergrond. De sloep is ruim, luxe en vooral erg stil, waardoor je echt van de omgeving kan genieten. Onderweg meerden we aan voor een etentje in een sfeervol Mexicaans Restaurant. Kortom, was alles weer perfect geregeld en we hebben genoten!
  • Rondvaart Leiden Luxe
  • Catering op aanvraag
p.p.
Waterrijk Jong & Oud Outdoor Fun
Offerte aanvragen Contact