Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Rondvaart Leiden Luxe

Luxe rondvaart door de Leidse grachten
Rondvaart Leiden Luxe

Programma

Luxe rondvaart door Leiden

Heeft u iets speciaals te vieren? Of het nu gaat om de verjaardag van je beste vriend(in), een jubileum, promoveren of een zakelijk event. Wij hebben we altijd een passende vaartocht voor een geslaagde prive rondvaart / luxe rondvaart door Leiden.

 

Onze BizonSloep is geschikt tot 30 personen en kan bij minder goed weer overkapt worden. Hierdoor kan uw luxe prive rondvaart door Leiden altijd plaatsvinden.

 

We hebben een brede keuze uit heerlijke hapjes en drankjes aan boord. We werken samen met alleen de beste restaurants in Leiden, indien gewenst zetten we uw gezelschap af bij één van deze restaurants voor een heerlijk aansluitend diner. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden om uw luxe rondvaart door Leiden helemaal ‘af’ te maken.

Prijzen

Prijs op aanvraag; neem gerust contact met ons op voor meer info via 071-750 3184.

Locaties

Ontdek Leiden vanaf het water

Leiden heeft, op Amsterdam na, het meeste water binnen haar poorten stromen. De mooie binnenstad van Leiden heeft maar liefst 28 km. aan singels en grachten. Om over al die grachten en singels te komen heb je bruggen nodig. De Leidse binnenstad telt er maar liefst 88! Leiden laat zich vanaf het water goed bekijken. Wij bieden een breed  en divers aanbod in rondvaarten en arrangementen. Vanaf het water ziet de historische stad er heel anders uit.

 

De Leidse grachten voeren langs de musea, de Leidse hofjes en vele historische gebouwen met prachtige gevels. Daarnaast vind je op de vele plekken nabij de grachten eet- en drinkgelegenheden. Vaak met het terras direct aan het water.

 

Leiden staat ook bekend als de Sleutelstad. Overal in de stad duiken de sleutels op. Hiernaast staat Leiden uiteraard bekend als oudste universiteitsstad van Nederland, haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje.

  • Rondvaart Leiden Luxe
  • Catering op aanvraag
€ 39 p.p.
Waterrijk Jong & Oud Outdoor Fun
Offerte aanvragen Contact