Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Rondvaart Leiden

Elektrisch varen in de nieuwste sloep van Leiden
Wij varen elektrisch, dus geen stinkende uitlaatluchten aan boord...

Programma

Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloep voor een gezellige sloeptocht door Leiden. Onze BizonSloep is 100% elektrisch aangedreven; wij dragen een schone binnenstad een warm hart toe!

 

Aan boord serveren wij culinaire lekkernijen, speciaal geselecteerd bij lokale ondernemers. U kunt hierbij denken aan heerlijke verse borrelhapjes, lokale kaasjes, mooie wijnen, frisdrank of een lekker koud lokaal gebrouwen biertje.

 

Varen in de BizonSloep is ideaal om met uw eigen gezelschap heerlijk op het water te relaxen, een feestje te vieren, als bedrijfsuitje Leiden of als familie-uitje Leiden. Informeer naar de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen.

Prijzen

Prijs op aanvraag

Locaties

Leiden staat o.a. bekend om haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje Leiden!

Referenties

TUI | Jantine Beil

2 juni 2020
Wij werken al aan aantal jaren samen met Marcel en daarom lag het voor de hand om Bizon Events in te schakelen voor ons jaarlijkse afdelingsuitje. Na het succes van vorig jaar, zijn we ook dit jaar gaan varen in de fantastische sloep van Marcel. Dit keer zonder een spelelement, maar ook dat is mogelijk. Fijne en duidelijke communicatie vooraf om onze wensen af te stemmen en Marcel regelt vervolgens alles. Onze afdeling organiseert vele reizen en events, dus heerlijk om dit bij ons eigen uitje volledig uit handen te kunnen geven. Het weer zat gelukkig mee in september, de zon brak zelfs door toen we op de sloep zaten. Al varend door de grachten van Leiden ontbrak het ons aan niets; heerlijke hapjes & drankjes en een lekker muziekje op de achtergrond. De sloep is ruim, luxe en vooral erg stil, waardoor je echt van de omgeving kan genieten. Onderweg meerden we aan voor een etentje in een sfeervol Mexicaans Restaurant. Kortom, was alles weer perfect geregeld en we hebben genoten!
  • Vaartocht Leiden BizonSloep
  • Catering op aanvraag
€ 20 p.p.
Waterrijk All-season Jong & Oud Informatief
Offerte aanvragen Contact