Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Teamuitje Kagerplassen SailGame

Spannende zeilwedstrijd op het water van de Kagerplassen
Spannende zeilwedstrijd op het water van de Kagerplassen met inzet van tablets

Programma

Het teamuitje SailGame op de Kagerplassen is het leukste bedrijfsuitje op het water en hét ultieme evenement op het gebied van interactiviteit. In dit teamuitje worden de teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten. Door een goede samenwerking kunnen punten worden gescoord. Dit leidt tot een stand die op de GameTablet te volgen is.

 

Teams worden uitgerust met een GameTablet. De teams hebben vooraf geen idee waar ze komen en wat ze zullen aantreffen. Punten zijn te verdienen door het zo snel mogelijk oplossen van opdrachten op de toegewezen locaties. Gedurende de SailGame worden de teams door de GameControl verrast met bonusopdrachten waar extra punten mee te verdienen zijn.

 

Dit bedrijfsuitje wordt nog leuker door extra activiteiten toe te voegen. Afhankelijk van uw doelstellingen kunnen elementen als teambuilding en samenwerken in de Game verwerkt worden. De teams kunnen via de GameTablet continue (realtime) zien hoe de stand is… dit leidt tot een spannende competitie. Er kan maar één team winnen…

Prijzen

Prijs per persoon: € 75,00 (*)

 

Teamuitje SailGame Kagerplassen omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding/instructie door begeleiders;
* Inzet GameTablets;
* Huur valken (circa 4-5 personen per valk);
* Vervoer van materiaal en begeleiders;
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:
* Catering;
* BTW.

 

(*) Dit programma is mogelijk vanaf 20 deelnemers. Informeer naar de mogelijkheden op 071- 750 3184.

Locaties

Centraal gelegen in de Randstad, tussen Amsterdam en Leiden ligt het watersportgebied de Kagerplassen. Aan de Kagerplassen ligt in de zuidelijke punt van Haarlemmermeer, het dorpje Buitenkaag en over de Ringvaart het schilderachtige Kaageiland. Zodra u met het pontje over vaart, waant u zich in een andere wereld. De vele oude pandjes wekken de indruk dat de tijd heeft stilgestaan in dit unieke watersportdorpje. De Kagerplassen, een waar eldorado voor liefhebbers van zeilen, kanoën, roeien, waterskieën, schaatsen en vissen.

Foto's en video

400x300 Zeilregatta Kagerplassen
  • Teamuitje Kagerplassen SailGame
  • Catering op aanvraag
€ 75.00 p.p.
Actief Competitief Teambuilding Waterrijk Outdoor
Offerte aanvragen Contact