Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Bizon'der programma in Leiden

Axez ICT Solutions - Marlous Smit

Jaarlijks organiseer ik voor ons personeel en haar partners een bedrijfsuitje. Ieder jaar weer een uitdaging waar de ‘reis’ naartoe gaat. Omdat ik zelf 10 jaar in de evenementenbranche heb gewerkt heb ik de nodige ervaring wat er bij komt kijken. Omdat de organisatie van het event nu naast het andere werk plaats vindt is contact met een externe partij wel fijn. Vorig jaar kwam de Ardennen in zicht en was het voor mij een logische keuze Bizon Events in te schakelen. Marcel Benedictus is een oude bekende. We hebben toen gekozen voor de Outdoorgame in Spa. Van begin tot het eind was alles tot in de puntjes geregeld.

 

Voor dit jaar was Leiden één van de mogelijke bestemmingen en was voor mij snel duidelijk dat ik Marcel moest gaan inschakelen om met me mee te denken voor de invulling van het programma dat past bij onze club mensen. Dat programma kwam al snel tot stand middels inbreng van mijn eigen kant en de aanvullende inbreng van Bizon Events. Samen hebben we er een zeer geslaagd programma van gemaakt waarbij Bizon Events de meest geschikte partner is om te ontzorgen. Niet alleen in het voortraject, ook op de dag zelf kon ik volledig deelnemen aan het programma. Voor de avond hadden we een gewaagde keuze, twijfel sloeg naarmate het dichterbij kwam toe of ik de juiste keuze had gemaakt, maar door Marcel zijn enthousiasme en toewijding vertrouwde ik er volledig op en kon ik het loslaten. En terecht, het was zeer geslaagd!

 

Wat we volgende keer gaan doen weet ik nog niet, wat wel zeker is, dat als het kan ik Bizon Events weer in zal schakelen om mij te ontzorgen tijdens de organisatie. Of het nou een bekende of onbekende bestemming is voor Bizon Events, vertrouwen in de perfecte partner is veel waard.

750x400 Axez 001 750x400 Axez 002 750x400 Axez 003