Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

"Bizon Events heeft voor ons bewezen meedenkend en zeer professioneel te zijn".

Adelien Nunnink - Manager Finance & HR

Ons bedrijf organiseert 1 keer per jaar een bijeenkomst voor internationale contacten. Zij verblijven dan enkele dagen in Leiden. Graag willen wij ze op een aangename en verrassende manier wat van Leiden laten zien. Dit hebben we nu een aantal maal door Bizon Events laten verzorgen.

 

Door een verleden in de evenementenbranche let ik erg op details. Ik vind het uitermate belangrijk dat er rekening wordt gehouden met alle soorten deelnemers; actief en minder actief, doortastend en ook wat minder betrokken. Iedereen moet een leuke dag/middag hebben. Met Bizon Events is dat keer op keer gelukt.

 

Bizon Events heeft voor ons bewezen meedenkend en zeer professioneel te zijn. Ze zijn flexibel in de opzet van hun programma en alles is bespreekbaar. Een programma in het centrum van de stad? Een spel op een juist wat minder drukke locatie? Eigen versnaperingen of juist niet? Alles kan!

 

Vanaf het eerste contact heeft Marcel laten zien dat hij begrijpt wat ik bedoel als ik uitleg wat voor soort sfeer ik in het evenement neer wil zetten. Dat is namelijk iedere keer weer anders. Het team van Bizon Events neemt de touwtjes in handen zonder overheersend te zijn. Ik kan mijn groep met een gerust gevoel aan hen overlaten. De lachende gezichten van mijn gasten en collega’s aan het einde van de dag spreken meer dan woorden en over Bizon Events wordt door ieder van hen alleen met lof gesproken.

 

Volgende keer bel ik ze weer…..