Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

LUMC - Leiden on Tour

Medische Microbiologie

Onze feestcommissie organiseert al jaren het “afdelings-uitje” in juni en een Kerstdiner in december. Op zich prima te doen, alleen…… we zijn dan wel met zo’n 100-110 personen. Het is vaak een lange zoektocht naar locaties (restaurants) en activiteiten voor zo’n grote groep. Inmiddels hadden we alle variaties wel gehad. Bij toeval Marcel Benedictus ontmoet tijdens een event in het LUMC waar allerlei organisaties en hotels waren uitgenodigd om zich te presenteren.

 

Lang verhaal kort: Marcel kwam langs, luisterde naar wensen en budget en een offerte volgde al snel.En daarna was het een hele aangename weg van plan tot uitvoering. Marcel en Claire van Bizon Events zijn hartelijk, daadkrachtig en snel. Hier kan je wat mee!

 

Het heeft erin geresulteerd dat onze dag uit (met daarin verschillende onderdelen) tot in de puntjes verzorgd was. En… voor het eerst waren de mensen van de Feestcommissie eindelijk eens verlost van allerlei regelzaken. Heerlijk ! En… ook niet onbelangrijk: de hele afdeling heeft ontzettend genoten en had een heerlijke dag.

 

Kortom, Bizon Events is een organisatie waar mensen werken die meedenken, voor alles een oplossing of alternatief hebben en die niet uitgaan van standaard pakketten…. We gaan zeker vaker een beroep op ze doen !