Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Workshop schapendrijven

Nu ook in omgeving Leiden mogelijk
Nu ook mogelijk in Leiden omgeving!

Programma

Tijdens de Workshop Schapendrijven krijg je op ludieke wijze inzicht in je eigen gedrag en dat van jouw team door een afvaardiging van onze kudde in beweging te brengen. De schapen zijn jullie spiegel. Afhankelijk van de doelstelling van jullie bijeenkomst kunnen thema’s als samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie centraal staan. Met mooie metaforen leggen jullie de link naar je eigen team. De workshop brengt inzicht, inspiratie, fun en zeker ook positieve energie!

 

We beginnen eenvoudig, maar gedurende de workshop worden de opdrachten met de kudde steeds uitdagender. Wie heeft er goed heeft opgelet en heeft het in zich om een goede schapendrijver te worden? Je gaat het zien wanneer jouw team (eventueel opgedeeld in kleinere groepjes) de schapen over een uitdagend parcours gaan leiden. Dit lukt alleen met goede samenwerking binnen het team! De workshop eindigt met een uniek finalespel. Eén ding staat vast, dit is gegarandeerd de meest bijzondere vorm van schapendrijven ooit!

 

Een workshop Schapendrijven is ook heel goed te combineren met één van onze andere programma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijzen

Prijs op aanvraag, mogelijk van 9 tot 100 personen.

 

Het programma omvat:

  • Begeleiding;
  • Locatie; wij hebben een aantal beschikbare locaties. Liever iets anders? Laten we kijken naar de mogelijkheden;
  • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het programma.
  • Workshop schapendrijven
p.p.
Offerte aanvragen Contact