telefoonnummer Bizon Events
Bedrijfsuitje Noordwijk Fun on the Beach
Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje op en rondom het strand van Noordwijk?
 
informatie aanvragen
 
 

Bedrijfsuitje Noordwijk Fun on the Beach

Dit programma staat in het teken van een combinatie van activiteiten met een hoog FUN-gehalte. Lekker ontspannen activiteiten ondergaan, waarbij uiteraard wel gestreden dient te worden! Heb je even geen ‘puf' meer, dan kun je je teamgenoten vanaf de zijlijn aanmoedigen! Nadruk bij dit bedrijfsuitje op het strand ligt op fun en relaxed.

Afhankelijk van groepsgrootte en tijdsduur wordt programma samengesteld. Qua activiteiten kun je denken aan:

Beachvolleyball
Dé beachsport die bij iedereen bekend is. En voor iedereen toegankelijk! En voor iedereen aan mee te doen. Lekker met je voeten in het zand. Spectaculaire acties en ontspanning op het strand! Of blijft u liever aan de zijlijn.....en gaat u de teams aanmoedigen?!

Powerkiten (Kitemadness)
Powerkiten.............kracht vliegeren................ is een term die zijn naam eer aan doet. Onderga het spel met de wind. Ondanks zijn trekkracht (afhankelijk van de windkracht en kitemaat), is deze activiteit geschikt voor jong en oud en wordt uiteraard begeleidt door ervaren instructeurs.

Ultimate Frisbee
Ultimate Frisbee wordt gespeeld door twee teams van minimaal 5 spelers per team op een veld van circa 40 bij 20 meter. Aan beide zijden van het veld bevindt zich een 'end-zone' (scoringsvak) zoals bij American football. Er wordt gescoord door de frisbee via goed samenspel naar de end-zone van de andere partij te brengen en hem daarin te vangen. Als een speler eenmaal in schijfbezit is, mag deze niet meer lopen totdat is overgespeeld naar een teamgenoot. Lichamelijk contact is niet toegestaan.

Flag Football
Flagfootball is een ‘non-contact versie' van het American Football. Bij flagfootball is iedere vorm van lichamelijk contact niet toegestaan. De spelers dragen een riem met daaraan 2 lintjes, het stoppen van de speler in balbezit gebeurd door het pakken van een lintje van die speler. Hierdoor kunnen spelers van elke leeftijd en postuur genieten van het 'passen', vangen en lopen dat voorkomt in een flagfootball wedstrijd.

Zandsculpturen
Elk team gaat een vlot bouwen welke geschikt is voor de branding. Uiteraard na het bijspijkeren van de knooptechnieken bouwt elk team een stevig ‘zeewaardig' vlot met behulp van touwen, palen en tonnen. Het leukste onderdeel komt als het vlot getest wordt op de zee. Het bouwkundig inzicht van de teams wordt op de proef gesteld bij het competitie onderdeel. Natuurlijk wordt ook deze activiteit in verband met veiligheid begeleid door een professionele instructeur.

Beachgolf
Bij het golfen op het strand mag je alle officiële golfregeltjes even vergeten. Op het strand staan diverse holes uit. Het is de bedoeling om in tweetallen de 10 diverse banen van ongeveer 20 meter lang af te gaan. Elk tweetal heeft een officiële golfclub (sandwedge) en een balletje. Wie heeft de minste slagen nodig? 

 

Bent u zoek naar een beachprogramma met wat meer competitie elementen? Kijk dan eens bij het bedrijfsuitje Sport on the Beach.

 

Globaal programma in tijd

13.30 uur    Ontvangst gezelschap in Noordwijk
13.45 uur    Briefing programma
14.00 uur    Aanvang Beachprogramma (afhankelijk van groepsgrootte wordt
                      roulatie-schema opgesteld)
15.00 uur    Pauzebreak
15.15 uur    Vervolg beachprogramma
17.00 uur    Einde beachprogramma, tijd voor borrel
17.45 uur    Prijsuitreiking

Optioneel:
18.00 uur    BBQ/ buffet

"Heeft u al gedacht aan een leuk aandenken (gadget) aan deze dag?"

 

Prijs Fun on the Beach

Prijs per persoon: € 45,00

Programma Fun on the Beach omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding/instructie door begeleiders;
* Kueze uit activiteiten zoals vermeld in programma;
* Vervoer van materiaal en begeleiders;
* Strandvergunning;
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

Bij de prijs is niet inbegrepen:
* Catering;
* BTW

Dit bedrijfsuitje op het strand is al mogeglijk vanaf 20 personen!

"Heeft u al gedacht aan een Bizon'der uitnodigingstraject van uw gasten?"

 

Beachlocatie Noordwijk

Mooie duinen, rustig bosgebied, kleurrijke bloembollenvelden en een 13 km lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes, zakelijke bijeenkomsten en verfrissende vergaderbreaks.

 

Informatie aanvragen

Bedrijfs- groepsnaam:
Naam: *
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Periode:
Aantal personen: *
Vragen/Opmerkingen:
Type 'events' over:
 

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

 
AutoRally's Nederland

"Mooie route, leuke afwisselende opdrachten, goed te doen voor ons team (ook dachten we dat sommige problemen zouden krijgen met het navigeren, maar dat viel reuze mee)..." (april 2016)

Bedrijfsuitje SloepenGame Kagerplassen Nederland

"Het evenement is een succes geworden, zeer positieve reacties van collega's ontvangen. Alles verliep uitermate soepel en professioneel. Het was een zeer geslaagde dag!..." (mei 2016)