telefoonnummer Bizon Events
Teamuitje Den Haag SmulTour
Fietsen en smullen. De strategie van dit teamuitje Den Haag is simpel en eenvoudig. We fietsen met de deelnemers langs speciale Haagse adressen voor fijnproevers, vaak op verrassende locaties. Op deze plekken vullen we de grote picknickmanden voorop onze oldtimerfiets. We eindigen de fietstour met een picknick om de juist verworven waren te proeven. Heerlijk!
 
informatie aanvragen
 
 

Teamuitje Den Haag | Smul Tour

Fietsen en smullen. De strategie van deze tour is simpel en eenvoudig. We fietsen met de deelnemers langs speciale Haagse adressen voor fijnproevers, vaak op verrassende locaties. Op deze plekken vullen we de grote picknickmanden voorop onze oldtimerfiets. We eindigen de fietstour met een picknick om de juist verworven waren te proeven. Heerlijk!


Met dit bedrijfsuitje/ teamuitje Den Haag vertrekken vanuit het hart van deze prachtige stad, schuin tegenover Paleis Noordeinde. Voorop onze comfortabele oldtimer fietsen plaatsen we een grote lege picknickmand. Tijdens de tour, die behalve leuk ook erg lekker is, fietsen we langs een aantal speciaal geselecteerde adresjes waar Haagse fijnproevers dagelijks hun hart ophalen.

Op deze Bizon’dere locaties vullen we onze picknickmand. Zo maken we onder andere kennis met het enige pure Haagse natuurproduct, een eeuwenoude Scheveningse “goed kauwen delicatesse”, heerlijke Haagse likeuren en échte Haagse Koffie! Met een mand vol Haagse kwaliteitsproducten eindigen we op een mooie plek om te genieten van al het lekkers.

 

De fietsen

Deelnemers aan de Smul tour Den Haag fietsen op rijwielen van Laagland makelij, zeer Bizon'dere en comfortabele tweewielers van de Eerste Nederlandse Rijwielfabrikant. Ideale transportmiddelen om de stad op een schone, directe en sportieve manier te ervaren. Bij het proeven van Den Haag komen natuurlijk ook de smaakpapillen uitgebreid aan bod. Op mooie plekken lekkere koffie en typisch Haagse culinariteiten nuttigen maakt integraal onderdeel uit van deze fietstour!

 

Regen?

Den Haag ligt aan de kust en geniet daarom 200 uur meer zon dan gebieden landinwaarts. Als het onverhoopt tijdens een fietstour toch gaat regenen deelt de gids regenponcho’s uit. Maar liever kiezen we ervoor om even te schuilen in de buurt van één van de bezienswaardigheden onderweg of een lekker kopje koffie te drinken en daarna de fietstour te vervolgen.

 

Teamuitje Den Haag Smul tour

14.00 uur   Ontvangst gezelschap nabij Paleis Noordeinde
                     Briefing bedrijfsuitje Smultour Den Haag
13.45 uur   Aanvang bedrijfsuitje Smul Tour Den Haag
                     De deelnemers nemen plaats op de Bizon'dere fietsen en gaan met gids op
                     pad.
16.30 uur   Einde Smul Tour Den Haag

Optioneel:
Borrel en diner op gezellige locatie in Haagse binnenstad (of bij gezellig strandpaviljoen 'op Scheveningen')

"Heeft u al gedacht aan een leuke prijs voor het winnende team?"

 

Prijs teamuitje Den Haag Smul Tour

Prijs per persoon: € 45,00 (*)

Teamuitje Smul Tour Den Haag omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding door Haagse Gids (local);
* Flesje 'Earth Water';
* Kopje koffie of thee onderweg;
* Bizon'dere, comfortabele, bijzondere fietsen;
* Typisch Haagse lekkernijen;
* Regen poncho (i.g.v. slecht weer);
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

Bij het teamuitje Den Haag Smultour is niet inbegrepen: 
* BTW;

(*) Dit programma is al te boeken met een groepsgrootte vanaf 10 personen! Bel voor een vrijblijvende offerte 088-007 2020.

"Heeft u al gedacht aan een Bizon'der uitnodigingstraject van uw gasten?"

 

Locatie Smul Tour Den Haag

“Waarom zoeken bezoekers van steden altijd plaatsen op die ‘locals’ niet interessant vinden? Een nieuwe stad ontdek je het beste door met een bekende van die stad mee te gaan en zo de stad te ervaren als een inwoner.”

Arthur Wieffering (fotograaf, freelance journalist, wereld-fiets-reiziger)

 

Informatie aanvragen

Bedrijfs- groepsnaam:
Naam: *
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Periode:
Aantal personen: *
Vragen/Opmerkingen:
Type 'events' over:
 

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

 
Bedrijfsuitje SloepenGame Kagerplassen Nederland

"Het evenement is een succes geworden, zeer positieve reacties van collega's ontvangen. Alles verliep uitermate soepel en professioneel. Het was een zeer geslaagde dag!..." (mei 2016)

Bedrijfsuitje Leiden Sloepentocht Nederland

"Iedereen heeft genoten en gelachen. Leuke opzet qua vragen en opdrachten! Het evenement voldeed zeker aan onze verwachtingen..." (april 2016)