Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Bedrijfsuitje EscapeGame Amsterdam

Een spannend teamuitje waarbij teams zich met Ipads een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten door de stad
EscapeGame Amsterdam: speciaal voor grote groepen! Een uitdagende bedrijfsuitje waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten.

Programma

Daar sta je dan.. met je team, een koffer met op het eerste gezicht zinloze materialen en een tablet met interactieve kaart. Opdracht: kluizen kraken en met je team zoveel mogelijk geld buit maken.Op de interactieve kaart is duidelijk te zien waar de verschillende kluizen in de stad te vinden zijn. Daarnaast is er van iedere kluis informatie beschikbaar over de eigenaar en het geldbedrag wat er in de kluis ligt. Met je team kan je nu een strategie gaan uitstippelen.Zodra het plan is vastgesteld kunnen jullie op pad, want enkel als jullie dicht genoeg bij de kluis staan kan een poging gewaagd worden de code te kraken.

 

Als jullie als team begonnen zijn aan het kraken van de code is er geen weg terug! Met de aanwijzingen op de tablet en de materialen in de koffer moet de enige juiste 4-cijferige code bepaald worden. Er is maar één mogelijkheid om de juiste code in te voeren en dat dan ook nog eens binnen de gestelde tijd! Hebben jullie op tijd de juiste code ingevoerd, dan kunnen jullie rustig uitademen en de virtuele euro’s in jullie zak stoppen.

 

Op de Ipad tikt de tijd verder. Hoeveel kluizen jullie kraken mogen jullie zelf weten, als jullie je maar melden op de eindlocatie voordat de timer op 00:00 staat….

 

We kunnen de EscapeGame Amsterdam op elke gewenste locatie in Amsterdam laten starten en eindigen… We kunnen de EscapeGame bijvoorbeeld vanaf uw kantoor of werkplek laten starten… Ideaal als bedrijfsuitje Amsterdam, personeelsuitje of teamuitje. In samenwerking met onze boot-partner kunnen we de EscapeGame Amsterdam laten starten of eindigen aan boord van een luxueuze sloep. Prijsuitreiking een hapje en drankje aan boord. Informeer naar de mogelijkheden!

Wij voeren deze format ook uit in het Engels; dus ook zeer geschikt voor internationale gezelschappen!

Prijzen

Prijs per persoon: € 45,00

 

De EscapeGame Amsterdam omvat:
– Voorbereiding;
– Organisatie en uitvoering van het programma;
– Alle benodigde materialen voor uitvoering van het programma;
– Format EscapeGame Amsterdam;
– Gebruik van Ipads;
– Prijs voor het winnende team;

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:
– Aanvullende catering;
– BTW.

 

Dit programma is al mogelijk vanaf 25 deelnemers. Bel voor een vrijblijvende offerte 071-750 3184

Locaties

Amsterdam is beroemd om haar grachten. Vanaf de begintijd van de stad hebben natuurlijk en gegraven waterwegen een belangrijke rol gespeeld. Uniek is dan ook om met een sloep de binnenstad te ontdekken, de mooie gevels, bekende en smalle panden, scheve huizen en de woonboten. Een ideale locatie voor een bedrijfsuitje in Amsterdam.

  • EscapeGame Amsterdam
€ 45.00 p.p.
Competitief Teambuilding Fun Outdoor Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact