Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Muziek Bingo Online Coronaproof

Weet jij de juiste artiesten als eerste af te strepen op jouw online Bingokaart?
MuziekBingo Online Coronaproof

Programma

MuziekBingo online live

Ben je op zoek naar een gezellige invulling tijdens jouw de VrijMiBo of kwartaal-afsluiting. Of ben je op zoek naar gezellige invulling voor jouw online feestje met vrienden en familie? Onze online MuziekBingo variant is hiervoor een leuke en vernieuwende invulling.  Kom met elkaar virtueel samen in bijvoorbeeld een Zoom, Skype of Teams omgeving. In plaats van een Bingokaart met getallen, ontvangt iedereen een eigen online Bingokaart met afbeeldingen van diverse artiesten/bands.

 

Onze QuizMaster zingt en speelt van achter zijn piano (live te volgen via Zoom. Skype of Teams) allerlei leuke meezingers van artiesten die op de Bingokaarten staan. Speelt onze QuizMaster een lied van een artiest die op jouw online MuziekBingo kaart staat? Streep dan de artiest af met één simpele klik. Wie heeft als eerste de horizontale rij compleet? Vervolgens gaan we door voor de verticale rij met als klap op de vuurpijl ‘de hele kaart’. En net zoals bij het ‘normale’ Bingospel: Bij een valse bingo moet je een liedje zingen ;-).

 

Deze MuziekBingo online editie is ontzettend gezellig en er wordt veel gelachen en meegezongen. De online Muziek Bingo-kaarten kunnen op smartphones worden geopend. Win jij deze online MuziekBingo?

 

Quizmaster MuziekBingo Live Edition
Onze Quizmaster heeft jarenlange muzikale ervaring in diverse coverbands en maakt solo met zijn piano de Nederlandse pianobars onveilig. Roep een verzoekje en onze QuizMaster speelt het! Enne…..als je een nummer herkend; meezingen door de webcam mag!

Prijzen

Informeer naar de mogelijkheden voor jullie gezelschap. De MuziekBingo online edition is mogelijk vanaf 20 tot 500 personen.

Foto's en video

Coronaproof bingo muziek Coronaproof Muziekbingo Coronaproof Muziek bingo

Referenties

Pepperl+Fuchs | Claudia van Tuijl

8 februari 2021
"Hallo Marcel, Ik wilde jou en Guus bedanken voor gisteravond. Het was heel leuk! Het ging eigenlijk precies zoals ik had verwacht. Alles wat je vooraf zei klopte, wat betreft hoe lang het moest duren etc, heel fijn. En het was een feest om naar de mooie stem van Guus te luisteren en naar zijn muziek. Kortom; bedankt, het was top!"
  • Online MuziekBingo
p.p.
Competitief Jong & Oud All-season Indoor Fun
Offerte aanvragen Contact