Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

EscapeGame Den Haag

Een enerverend bedrijfsuitje waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten.
EscapeGame Den Haag: speciaal voor grote groepen! Een uitdagende bedrijfsuitje waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Een unieke spelformat waarbij communicatie, samenwerking en creativiteit voorop staat.

Programma

Daar sta je dan.. met je team, een koffer met op het eerste gezicht zinloze materialen en een tablet met interactieve kaart. Opdracht: kluizen kraken en met je team zoveel mogelijk geld buit maken.

 

Op de interactieve kaart is duidelijk te zien waar de verschillende kluizen in de stad te vinden zijn. Daarnaast is er van iedere kluis informatie beschikbaar over de eigenaar en het geldbedrag wat er in de kluis ligt. Met je team kan je nu een strategie gaan uitstippelen.Zodra het plan is vastgesteld kunnen jullie op pad, want enkel als jullie dicht genoeg bij de kluis staan kan een poging gewaagd worden de code te kraken.

 

Als jullie als team begonnen zijn aan het kraken van de code is er geen weg terug! Met de aanwijzingen op de tablet en de materialen in de koffer moet de enige juiste 4-cijferige code bepaald worden. Er is maar één mogelijkheid om de juiste code in te voeren en dat dan ook nog eens binnen de gestelde tijd!
Hebben jullie op tijd de juiste code ingevoerd, dan kunnen jullie rustig uitademen en de virtuele euro’s in jullie zak stoppen. Denken jullie te lang na of voeren jullie de verkeerde code in, zorg dat dat je weg bent, voordat het alarm afgaat!

 

Op de tablet tikt de tijd verder. Hoeveel kluizen jullie kraken mogen jullie zelf weten, als jullie je maar melden op de eindlocatie voordat de timer op 00:00 staat….

 

We kunnen de EscapeGame Den Haag zelfs op elke gewenste locatie in Den Haag laten starten en eindigen… We kunnen de EscapeGame bijvoorbeeld vanaf uw kantoor of werkplek laten starten… Ideaal als bedrijfsuitje Den Haag, personeelsuitje of teamuitje.

Prijzen

Prijs per persoon: € 39,00

 

De EscapeGame Den Haag omvat:
– Voorbereiding;
– Organisatie en uitvoering van het programma;
– Alle benodigde materialen voor uitvoering van het programma;
– Format EscapeGame Den Haag;
– Gebruik van Samsung Galaxy tablet met 4g internet;
– Prijs voor het winnende team;

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:
– Aanvullende catering;
– BTW.

 

Dit programma is al mogelijk vanaf 25 deelnemers. Bel voor een vrijblijvende offerte 071-750 3184

Locaties

Den Haag, onze Koninklijke ‘Hoofdstad’. Bekend vanwege het Malieveld, de diverse ministeries, het Binnenhof en het Haagse taaltje… Maar ook stad van kunst en cultuur, van prachtige stranden en parken en bruisende evenementen! Onze EscapeGame Den Haag kan ook beginnen en eindigen bij een gezellig strandpaviljoen in Scheveningen.

Foto's en video

750x400 EscapeGame003
  • Bedrijfsuitje Den Haag EscapeGame
  • Catering op aanvraag
€ 39 p.p.
Competitief Teambuilding Fun Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact