Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Bedrijfsuitjes Leiden

Bizon Events; de specialist in bizon'dere bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, afdelingsuitjes in Leiden
Soort bedrijfsuitjes
Aantal personen
Prijs per persoon
Kenmerken bedrijfsuitjes
Er zijn 30 bedrijfsuitjes gevonden

Bedrijfsuitje Leiden | Personeelsuitje Leiden | Teamuitje Leiden | Afdelingsuitje Leiden

Wij verzorgen originele bedrijfsuitjes in Leiden, personeelsuitjes in Leiden en teamuitjes Leiden. Naast de historische stad Leiden liggen de Kagerplassen oftewel “de watertuin van Leiden”. Beide locaties zijn zeer centraal gelegen in de Randstad, dus goed bereikbaar vanuit bv. Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam. Wij bieden diverse teamuitjes, bedrijfsuitjes of personeelsuitjes aan; van een gezellige rondvaart door Leiden / vaartocht door Leiden tot een uitdagende EscapeGame Leiden. Soms is samenwerking vereist; soms biedt de gezelligheid de boventoon. Hiernaast verzorgen wij bijv. ook onze bizon’dere fietstours door Leiden. Wij denken altijd graag met u mee; vertel uw wensen en we maken er in gezamenlijk overleg een bizon’der programma van. Kortom; voor elk wat wils!

 

De Leidse sleutels en het Leidse water

Leiden is dé Sleutelstad. Overal in de stad duiken de sleutels op. Dat is al zo sinds 1293, toen op de officiële documenten van de ‘stadt Leyde’ steeds vaker een stadszegel verscheen met daarop Petrus. In zijn hand draagt de apostel een sleutel. Dit is o.a. terug te vinden in het stadswapen van Leiden.

Leiden telt maar liefst 35 hofjes, stuk voor stuk idyllische plekjes. Leiden heeft, na Amsterdam, het meeste water binnen haar poorten stromen. De mooie historische binnenstad van Leiden telt ruim 28 kilometer aan grachten en singels. Om over al die grachten en singels te komen heb je bruggen nodig; Leiden heeft er maar liefst 88 en door de aanleg van het Singelpark worden dit er alleen maar meer.

 

Bedrijfsuitjes Leiden | Personeelsuitjes Leiden | Groepsuitjes Leiden | Teamuitjes Leiden | Afdelingsuitjes Leiden

De monumentale binnenstad van Leiden biedt tegenwoordig een bijzonder aangenaam verblijfsklimaat voor bewoners. Ook het groeiend aantal toeristen, dagjesmensen, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, groepsuitjes en teamuitjes dat historisch Leiden met haar monumenten en musea, oude steegjes, grachten en singels, heeft ontdekt, weet Leiden bijzonder te waarderen. De Leidse bevolking behoort tot de hoogst opgeleide van Nederland. Combineer deze zaken met de centrale ligging in de randstad en Leiden is een zeer geschikte locatie voor uw personeelsuitje in Leiden, teamuitje in Leiden, bedrijfsuitje Leiden of groepsuitje Leiden. Ervaar het zelf; Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door onze aanpak!